Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdhetnék a hajammal? :/

Mit kezdhetnék a hajammal? :/

Figyelt kérdés

egyenesen szeretem hordani a hajam, és mindennap kivasalom suli előtt, de már mikor indulásnál tartok az alja már "kiáll" egyszerűen nem bír úgy maradni a hajam még 10 percig sem ahogy szeretném. (vállig érő hajam van)

ilyen hajvasalóm van

[link] 200fokon szoktam használni

igy szokott kiállni a haja mire hazaérek

[link] mint bal oldalt a válla felett a csajnak

használtam már mindenféle haj egyenesítő sampont spray-t meg minden ami létezik de nem használ semmit :S sőt még rosszabb

mit tehetnék vele hogy egyenes legyen? vagy ez van és megszívtam? xD :(

2010. jún. 5. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Tönkre fogod tenni az állandó hajvaslással, tudsz róla? Nem egy embertől hallottam már, hogy idő előtt hullani kezdett a haja, megtöredezett durván, hiába használt mindenféle védővackot. Inkább el kéne fogadnod magad úgy, ahogy vagy.
2010. jún. 5. 22:27
 2/8 A kérdező kommentje:
tudom, de sűrűn járok fodrászhoz. nem bírom elfogadni mert a hajam valami undorító szar ami a fejem van
2010. jún. 5. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
ezzel én is így vagyok... nekem teljesen széttöredezett már... de mást nem tudok csinálni... sz*r ügy:S
2010. jún. 5. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem bírod elfogadni akkor azt fogadd el h el fog tördezni. Max jó rövidre kell majd vágnod. Vagy ha mégis megakarsz szabadulni a hajvasalótól akkor addigis probálkozz krémekkel.Amugy ha még fiatalabb vagy lehetséges h a koroddal együtt a hajad textúrája is változni fog
2010. jún. 5. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
sztem a képen a csajnak kib*szott jó haja van:D am nem tudsz mást tenni ha nem akarod tönkretenni magad minthogy elfogadod:D am biztosan nem lehetsz csúnya:)
2010. jún. 5. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért áll így ki szerintem a hajad, mert nem elég hosszú, és a vállad miatt áll ki, nem tud mellette "lefolyni"...remélem érted, hogy mire gondolok.

Nekem detto ugyanilyen volt, rosszul voltam tőle, de mióta megnőtt, azóta már nem áll így ki, gondolom súlya is húzza le, de a vállam sem "nyomja fel".

2010. jún. 6. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak igaza van :D

Nekem is váll fölé érő hajam van, most növelem, és pont olyan időszakban vagyok, hogyha megdöntöm a fejem, összefogom hajgumival, vagy ilyenek, akkor egy helyes törik, és folyton kiáll. Én is rosszul vagyok tőle, egy kis idő kell neki, hogy nőjön, és akkor majd megszűnik. :D Már sokszor tapasztaltam, mert mindig ingadozik h milyen hosszú a hajam (eddig max vállig érő volt) és ha elérte ezt a hosszúságot, mint pl most is, akkor mindig ilyen idiótán kiállt. :D

2010. jún. 6. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
ezen énis gondolkoztam hogy azért mert túl rövid, mert régen nem volt ilyen. mondjuk akkor is össze vissza állt nap végére de még mindig jobb volt mint így xD hát akkor várok :S :D
2010. jún. 6. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!