Mit kezdhetnék a hajammal? :/
egyenesen szeretem hordani a hajam, és mindennap kivasalom suli előtt, de már mikor indulásnál tartok az alja már "kiáll" egyszerűen nem bír úgy maradni a hajam még 10 percig sem ahogy szeretném. (vállig érő hajam van)
ilyen hajvasalóm van
[link] 200fokon szoktam használni
igy szokott kiállni a haja mire hazaérek
[link] mint bal oldalt a válla felett a csajnak
használtam már mindenféle haj egyenesítő sampont spray-t meg minden ami létezik de nem használ semmit :S sőt még rosszabb
mit tehetnék vele hogy egyenes legyen? vagy ez van és megszívtam? xD :(
Azért áll így ki szerintem a hajad, mert nem elég hosszú, és a vállad miatt áll ki, nem tud mellette "lefolyni"...remélem érted, hogy mire gondolok.
Nekem detto ugyanilyen volt, rosszul voltam tőle, de mióta megnőtt, azóta már nem áll így ki, gondolom súlya is húzza le, de a vállam sem "nyomja fel".
Az előttem szólónak igaza van :D
Nekem is váll fölé érő hajam van, most növelem, és pont olyan időszakban vagyok, hogyha megdöntöm a fejem, összefogom hajgumival, vagy ilyenek, akkor egy helyes törik, és folyton kiáll. Én is rosszul vagyok tőle, egy kis idő kell neki, hogy nőjön, és akkor majd megszűnik. :D Már sokszor tapasztaltam, mert mindig ingadozik h milyen hosszú a hajam (eddig max vállig érő volt) és ha elérte ezt a hosszúságot, mint pl most is, akkor mindig ilyen idiótán kiállt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!