Szerintetek egy kisfiús arcú pasin, akin mondjuk 25 éves, de 20-nak néz ki, milyen borosta állna jól? Elsősorban 20-25 éves nők válaszai érdekelnének!
Elég az a kicsi 2-3mm-es borosta, vagy lehet akár 4-5mm-es erősebb borosta is, vagy az utóbbi már inkább igénytelenséget sugallhat?
Előre is köszi! :)
25F
Szerintem is a rövidebb lenne a klassz. A hosszabb már túl művészies, alter benyomást kelt, sokaknál igénytelenséget sugall. A kis borostát csípem. :)
20N
Mostanság 3mm-es az arcomon a borostám, bajusznál viszont csak 1mm-es, ami még éppen jó szerintem.
Múltkor kipróbáltam az 5mm-est és eléggé furán néztek rám a nők is, mikor próbáltam ismerkedni... :S :D
Remélem, hogy az volt az oka. :)
Meg érdekes módon 18 évesnek néztek azzal, holott 25 vagyok... :D
Amúgy a túlzott borosta is fiatalíthat akár? :)
Mert én szentül azthittem, hogy idősít minden esetben... :D
Linkelek egy képet milyen volt az 5mm-essel...
Szerintetek ez már kicsit túlzás volt? :D
Mert az szerintem baromira idétlenül néz ki, ha bajusznál full babapopsi lenne, többi részen meg szőrös... :D
Tehát szerintem 1mm-es borosta azért kéne bajusz részhez...vagy hülyén gondolom? :)
Szerintem ha nagyon apró borosta van ott 0.5-1mm annyira csak nem látszik bajusznak... :D
Bajusznak nálam olyan 2mm-től látszik ott sztem. :)
De majd kérdezősködöm még. :D
Mennyit tudsz ezen problémázni...:D
Amúgy nekem mindegy, hogy hány mm a borosta, mert imádom a borostás pasikat. Meg nehogy már azon a 2 mm-en múljon bármi is!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!