Levágassam a hajam? Ennél azért bonyolultabb, sürgős
Szerintem ne vágasd le, mert meg fogod bánni.
Ha tényleg ilyen lassan nő, akkor meg pláne.
Nekem a hajam gyorsan nő, és ősszel még derékig érő hajam volt, de megelégeltem, nem volt kedvem megfésülni, összegumiztam és levágtam tőből. Aztán elmentem fodrászhoz sapkában, hogy csinálja meg, mert elcsesztem. Vágott egy ilyesmi rövid frizurát.
Hát ugye amit ki tudott hozni belőle: [link]
A fodrász ügyesen megcsinálta, de azt a hajat már nem tudtam összegumizni és olyan kellemetlenül éreztem magam 2 hónapig, mert úgy éreztem csúnya vagyok. Ahova lehetett, sapkába jártam. Télen nem volt gáz sapkában mászkálni. Mostanra meg már megnőtt annyira, hogy össze tudom gumizni. Hát szerintem úgy 3 hónap alatt nőtt vagy 5 centit. De lehet hogy csak 3-mat. Nem tudom, de már összegumizom és úgy jobban érzem magam, mert úgy olyan mintha hosszú lenne, és nekem nem tetszik ez a gomba frizura. Most növesztem, nyárra talán vállig érő lesz.
Én egyébként nem festem, nem használok balzsamot, semmit, csak WU2 samponnal mosom, mert az az egyetlen sampon, amire nem vagyok allergiás, és nem lesz korpás se tőle a fejem, és fényes, jó, erős hajam van tőle és gyorsan nő szerintem. Szóval nekem ez vált be. Néhány alkalommal, amikor eltértem ettől és kipróbáltam más samponokat is, elhasználtam egy doboz akármilyen drága sampont, csak a problémám lett belőle. Olyan is volt amitől hullani kezdett a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!