Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hajam? Ennél...

Levágassam a hajam? Ennél azért bonyolultabb, sürgős

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, vállnál lejjebb még soha nem nőtt a hajam. Festem igen kb 4-5 havonta szőke sötétbarna satír. Pont azért választottam ezt hogy ne kelljen havonta festeni, tehát hajkímélő. Holnap megyek a fodrászhoz aki felkészített hogy ő, hosszában egy ujjnyit le akar vágni, ami azt jelenti hogy kb fül aljáig fog érni. Igen ám csak hogy azt ne mondjam hogy azzal mennyi a baj és soha nem áll sehogy és még csak nem is nőies nekem. Soha nem ért még eddig a hajam, váll alá éppen. Nem nő egyszerűen, soha, vagyis igen csak ahogy nő úgy törik. Szedtem régen hajerősítót, ricinust néha használok,de semmi több. A kérdéshez is elértem végre, csak le kellett írjam nagyjából miért is ilyen nehéz a döntés. Ha egy fodrász annyira vissza vágja a hajam amíg már nincs eltöredezve, attól nekem később jobb lesz? Mert ugye a meleg ollót hallottam hogy az igazán jól lezárja a hajvégeket, a sima olló meg nem igazán, tehát jobb lesz nekem ha kb egy évig talán össze se tudom gumival fogni mert annyira lassan nő? Olyanok írjanak akik értenek hozzá, mert nekem tényleg alig nő a hajam, és ami van is az is csak egy kevés :-( előre is köszönöm. Tanácsokat, hajápolási tippeket is elfogadok :-)

2015. ápr. 9. 17:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Vagy csak szimplán ilyen a genetikám :-( levágatom ha attól jobb lesz később
2015. ápr. 9. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vágasd le, mert meg fogod bánni.

Ha tényleg ilyen lassan nő, akkor meg pláne.

Nekem a hajam gyorsan nő, és ősszel még derékig érő hajam volt, de megelégeltem, nem volt kedvem megfésülni, összegumiztam és levágtam tőből. Aztán elmentem fodrászhoz sapkában, hogy csinálja meg, mert elcsesztem. Vágott egy ilyesmi rövid frizurát.

Hát ugye amit ki tudott hozni belőle: [link]

A fodrász ügyesen megcsinálta, de azt a hajat már nem tudtam összegumizni és olyan kellemetlenül éreztem magam 2 hónapig, mert úgy éreztem csúnya vagyok. Ahova lehetett, sapkába jártam. Télen nem volt gáz sapkában mászkálni. Mostanra meg már megnőtt annyira, hogy össze tudom gumizni. Hát szerintem úgy 3 hónap alatt nőtt vagy 5 centit. De lehet hogy csak 3-mat. Nem tudom, de már összegumizom és úgy jobban érzem magam, mert úgy olyan mintha hosszú lenne, és nekem nem tetszik ez a gomba frizura. Most növesztem, nyárra talán vállig érő lesz.

Én egyébként nem festem, nem használok balzsamot, semmit, csak WU2 samponnal mosom, mert az az egyetlen sampon, amire nem vagyok allergiás, és nem lesz korpás se tőle a fejem, és fényes, jó, erős hajam van tőle és gyorsan nő szerintem. Szóval nekem ez vált be. Néhány alkalommal, amikor eltértem ettől és kipróbáltam más samponokat is, elhasználtam egy doboz akármilyen drága sampont, csak a problémám lett belőle. Olyan is volt amitől hullani kezdett a hajam.

2015. ápr. 10. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!