Majdnem fenékig érő, természetes, szőkés-vöröses színű hajam van, 8 éve növesztem. Mindig ilyet szerettem volna, vagy még hosszabbat. Most 4 év után szakítottam a vőlegényemmel, jövőre lett volna az esküvő. Gondolkoztam azon, hogy levágatom. Nem teljesen rövidre, csak hátközépig érőre. De félek attól, hogy megbánom, ugyanakkor azt érzem, hogy változásra van szükségem.
2014. dec. 21. 17:33
1/9 anonim válasza:
szerintem vágasd le:D
2014. dec. 21. 17:34
2/9 anonim válasza:
Én nagyon megbántam, amikor 10 cm-t vágattam a hajamból, ami derékig ért. Senki sem értette, hogy mit vagyok úgy elkeseredve, hiszen ez csak haj:D Szóval, szerintem mindenki máshogy viseli ezt. Ha tényleg nagyon szép és egészséges a hajad, nem kéne levágatni, max változtatni a formáján. Ha gondolod, küldhetsz képet a hajadról:)
2014. dec. 21. 18:13
3/9 anonim válasza:
Vágasd le derékig. Ha megbánod, az még hamar viszanő.
2014. dec. 21. 18:15
4/9 anonim válasza:
várj kérdező! ne hozz elhamarkodott döntést. Ez pont olyan hülye döntés lenne amit ilyenkor tud hozni az ember.
át se gondold, csak ááááh neem bííírom tovább gááááááááááááá..... oh na bakker..nem kellet volna...
majd lesz még jobb is, tudsz másképp is változtatni
2014. dec. 21. 18:18
5/9 anonim válasza:
Én sose értem miért kell gondolkodni ezen, ha vágatni akarsz vágass... ez tényleg csak haj, nem lesz csúnyább attól hogy hátközépig fog érni, sőt... valami felmérés is volt ilyenről, hogy a hátközépig érő a nyerő a legtöbb embernél. A fenékig érő meg túlzás.
2014. dec. 21. 20:08
6/9 A kérdező kommentje:
Azért ilyen hosszú, mert gyerekkoromban anyám az akaratom ellenére mindig levágta tüsire, amint a vállamig ért. Ilyenkor üvöltve sírtam, ráadásul amikor rövid volt, fiúnak csúfoltak, szóval ennyit arról, hogy csak haj. Ilyen hosszúra (kb. 90 cm) azért nem 1-2 év megnöveszteni, tehát nyilván elgondolkodik rajta az ember lánya, hogy levágassa-e.
Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy tetszik az embereknek, különösen a férfiaknak. De nők is szokták mondani, mikor megyek az utcán, hogy milyen szép hajam van, az övé sose lesz ilyen. Tehát hátrányát nem érzem, csak valami változásra vágyom. Ha vágatok belőle 10 centit, senkinek se tűnik fel. A végéből egyébként nem rég vágattam.
2014. dec. 21. 20:55
7/9 anonim válasza:
Küldesz képet?
2014. dec. 22. 00:27
8/9 anonim válasza:
Ha változást akarsz akkor esetleg vágass frufrut :) De a hajadat ne, biztos gyönyörű, csak megbánnád
2014. dec. 30. 15:01
9/9 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem, hogy nem vágatom le és a fazonján se változtatok. Próbálom máshogy hordani, mint eddig, vettem új csatokat, gumikat, sokan megdicsérték az új frizuráimat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!