Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek emiatt levágassam...

Szerintetek emiatt levágassam a derékig érő hajamat? Mit gondoltok erről? Többi lent

Figyelt kérdés

a volt baratommal nemreg szakitottunk..nagyonnagyon hianyzik, es nagyon faj ez az egesz, nem csak a szakitas,hanem az,hogy mint kiderult,nem egy lannyal megcsalt.ennek ellene meg mindig szeretem....amikor egyutt voltunk akkor mindig dicserte a hajamat,hogy milyen szep hosszu, es mindig le akart beszelni a hajvagasrol,ha neha neha szooba jott.

most ugy erzem egy kicsit,hogy ahhoz hogy tovabb tudjak lepni meg kell valnom derekig ero furtjeimtol,hogy rajta is tovabb tudjak lepni(tobb mint 2 es fel evig voltunk egyutt..)

vallig erore gondoltam legalabb.de felek a hajvagastol..kicsi koromban folyton fius hajam volt es utaltam!!!! mar kb. 5-6 eve novesztem,most mint emlitettem derekig er,homokszoke szinu,teljesen jo allapotban van(nem toredezett,stb.)

ti mit gondoltok?levagassam?15/L

2014. júl. 17. 07:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
En azt mondom, hogy vagasd le. De azt tudnod kell, hogy tobbet ekkora hajad nem lesz, ha most levagatod.
2014. júl. 17. 07:30
 2/19 A kérdező kommentje:
miert nem lesz ekkora hajam tobbet?:o
2014. júl. 17. 07:32
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Hát én sajnálnám a hajadat, mert én imádom ha egy nőnek hosszú haja van. Én nemet mondanék, de szerintem hallgass az ösztöneidre. De ha félsz a túl rövidtől, akk csak lapovkáig vágd. Nekem az a minimum ;)
2014. júl. 17. 07:51
 4/19 anonim ***** válasza:
22%

Mi honnan a csudából tudjuk?

A te hajad, a te döntésed.

2014. júl. 17. 08:23
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Ezért nem kéne 12 és fél évesen pasizni. Nem lennének ilyen problémáid, hogy 15 vagy de már több lánnyal megcsaltak. Mire 18 leszel, kiégsz!

Grat szüleidnek!

2014. júl. 17. 08:42
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy vágatod le!Egy pasi miatt?Hülyeség!Szereted a hajad,nehogy már megválj tőle egy ilyen pasi miatt,aki többször is megcsalt!
2014. júl. 17. 09:18
 7/19 anonim ***** válasza:
37%

Kell a megújulás 1 szakítás után, kívül, belül. Úgyhogy én készítenék új frizurát. Nem kell drasztikusan változtatni, de egy jópár centit biztosan vágatnék. A vállig-kulcscsontig érő azért nem rövid (én most épp olyanra növesztem), bőven szép az még. De ezt persze neked kell érezned. Én megtenném, de én mindig is lazán kezeltem a frizuraváltást, mert tudtam, hogyha nem tetszik, úgyis megnő.

24/n

2014. júl. 17. 09:27
 8/19 anonim válasza:
56%
Kicsi koromban nekem is derékig érő hajam volt, a barátnőmnek is. Aztán kb 4. osztályban megbeszéltük, hogy rövidre vágatjuk. Azóta is szenvedek vele, nem tudom növeszteni, mert amennyit nő kb annyit le is kell vágatnom amikor elkezd töredezni. Ne vágasd le. 20/L
2014. júl. 17. 10:09
 9/19 anonim ***** válasza:
62%

Szépen olvasom a kérdêst, megértem az indokokat meg minden.... jaah 2.5 év az tényleg sok idő, amúgy is jó lenne egy frissítés a hajadnak. erre a végén: 15/l

12.5 évesen jöttetek össze? Közösen babáztatok vagy mi?? Mickey egér csalt meg vagy Thomas a gőzmozdony??

2014. júl. 17. 10:20
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Egy gyerekszerelem miatt levágatni a szép hajadat....

Amúgy megbánnád, mert ez egy olyan drasztikus változás, meg gondolom mindenki dicséri a hajad, állandóan magyarázkodnod kéne, hogy miért vágattad le.

Ha nagyon ragaszkodsz a rövidebb hajhoz, akkor szerintem váll alá érővel kezdj, ez így is van legalább 20 centi és kevésbé visel meg lelkileg.

2014. júl. 17. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!