Szerintetek emiatt levágassam a derékig érő hajamat? Mit gondoltok erről? Többi lent
a volt baratommal nemreg szakitottunk..nagyonnagyon hianyzik, es nagyon faj ez az egesz, nem csak a szakitas,hanem az,hogy mint kiderult,nem egy lannyal megcsalt.ennek ellene meg mindig szeretem....amikor egyutt voltunk akkor mindig dicserte a hajamat,hogy milyen szep hosszu, es mindig le akart beszelni a hajvagasrol,ha neha neha szooba jott.
most ugy erzem egy kicsit,hogy ahhoz hogy tovabb tudjak lepni meg kell valnom derekig ero furtjeimtol,hogy rajta is tovabb tudjak lepni(tobb mint 2 es fel evig voltunk egyutt..)
vallig erore gondoltam legalabb.de felek a hajvagastol..kicsi koromban folyton fius hajam volt es utaltam!!!! mar kb. 5-6 eve novesztem,most mint emlitettem derekig er,homokszoke szinu,teljesen jo allapotban van(nem toredezett,stb.)
ti mit gondoltok?levagassam?15/L
Mi honnan a csudából tudjuk?
A te hajad, a te döntésed.
Ezért nem kéne 12 és fél évesen pasizni. Nem lennének ilyen problémáid, hogy 15 vagy de már több lánnyal megcsaltak. Mire 18 leszel, kiégsz!
Grat szüleidnek!
Kell a megújulás 1 szakítás után, kívül, belül. Úgyhogy én készítenék új frizurát. Nem kell drasztikusan változtatni, de egy jópár centit biztosan vágatnék. A vállig-kulcscsontig érő azért nem rövid (én most épp olyanra növesztem), bőven szép az még. De ezt persze neked kell érezned. Én megtenném, de én mindig is lazán kezeltem a frizuraváltást, mert tudtam, hogyha nem tetszik, úgyis megnő.
24/n
Szépen olvasom a kérdêst, megértem az indokokat meg minden.... jaah 2.5 év az tényleg sok idő, amúgy is jó lenne egy frissítés a hajadnak. erre a végén: 15/l
12.5 évesen jöttetek össze? Közösen babáztatok vagy mi?? Mickey egér csalt meg vagy Thomas a gőzmozdony??
Egy gyerekszerelem miatt levágatni a szép hajadat....
Amúgy megbánnád, mert ez egy olyan drasztikus változás, meg gondolom mindenki dicséri a hajad, állandóan magyarázkodnod kéne, hogy miért vágattad le.
Ha nagyon ragaszkodsz a rövidebb hajhoz, akkor szerintem váll alá érővel kezdj, ez így is van legalább 20 centi és kevésbé visel meg lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!