Szerintetek emiatt levágassam a derékig érő hajamat? Mit gondoltok erről? Többi lent
a volt baratommal nemreg szakitottunk..nagyonnagyon hianyzik, es nagyon faj ez az egesz, nem csak a szakitas,hanem az,hogy mint kiderult,nem egy lannyal megcsalt.ennek ellene meg mindig szeretem....amikor egyutt voltunk akkor mindig dicserte a hajamat,hogy milyen szep hosszu, es mindig le akart beszelni a hajvagasrol,ha neha neha szooba jott.
most ugy erzem egy kicsit,hogy ahhoz hogy tovabb tudjak lepni meg kell valnom derekig ero furtjeimtol,hogy rajta is tovabb tudjak lepni(tobb mint 2 es fel evig voltunk egyutt..)
vallig erore gondoltam legalabb.de felek a hajvagastol..kicsi koromban folyton fius hajam volt es utaltam!!!! mar kb. 5-6 eve novesztem,most mint emlitettem derekig er,homokszoke szinu,teljesen jo allapotban van(nem toredezett,stb.)
ti mit gondoltok?levagassam?15/L
ma 10:20!
Ez jó:D Valóban úgy adta elő, hogy hú mekkora kapcsolat, mikor még 15 évesen is kislány:D
Szia.:) Én 21 vagyok és én is nemrég szakítottam a barátommal, ugyanígy 2,5 év után.. ő ugyan nem csalt meg, de sok lánnyal beszélgetett, hazudozott sokat, most meg utólag szid nekik hogy fel tudja őket szedni..mindenkinek mást mond.. na mindegy. Neki is mindig tetszett a hosszú barna/fekete haj, az enyém középbarna és elől úgy már mell alá érő, mármint elég hosszú, majdnem ekkora: [link]
Na, hát állandóan nyaggatott, hogy feketére fessem be, stb..de én mindig mondtam, hogy nem, mert fehér bőrhöz nem passzol, csak ha már van egy kis színem. Na, most szinte feketére akarom majd befestetni, és elkezdtem szolizni is, amit ellenzett, de nem izgat. :D Meg amúgy sok mindent csinálok, ami neki nem tetszett, mármint olyan zenéket hallgatok (végre valahára). Összességében véve, ha szereted a hosszú hajad, akkor ne tedd. Én is ezer éve növesztem, és meg se fordult a fejemben, hogy levágassam emiatt, ez az amire büszke vagyok magamon:) Nekem nem is áll jól a rövid. Szerintem ha nem vagy biztos, akkor kezdetnek ne vágass olyan sokat, csak fokozatosan, és akkor úgyis kiderül, hogy jó döntés volt-e vagy se:) Én mindenesetre nem tanácsolom, főleg ha szereted a hajad. Azért változtatok én is minden máson, csak a hajam hosszán nem:D
De azért írtam ilyen hosszan, hogy tudd átérzem:/ 100%ban. Nehéz továbblépni, és valamit tényleg változtatni kell. Sok nő vágatja le ilyenkor a haját, sok cikk foglalkozott már ezzel, csak azzal nem, hogy utána ha a fiú már csak a múlté lesz, mennyire megbánják:P
Szerintem nem vágasd le, max pár centit. Most komolyan attól mi lenne jobb ha rövidebb lenne a hajad?
Ugyanúgy szenvednél, a lelkisebek megmaradnak, nem megoldás a szakításra a hajvágás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!