Levágassam a mellig érő hajamat, vagy ne?
Mellette:
a hajvégeim nagyon el vannak törve
sokszor hátul összegubancolódik a hajam, amit nehezen tudok kivésülni (és hülyén is néz ki)
csak néha néz ki jól, hajmosás után pár óráig, általában lelapul, csak úgy ott van
nem illik az arcformámhoz(erõsen szögletes)
már nagyon unom, és szinte minden lánynak hosszú haja van.
Ellene:
a hosszú hajat jobban lehet variálni-fonás, kontyok stb.
ha mégsem tetszene az eredmény, hosszú idõ, míg megnõ
Nen tudom, mit tegyek. Nagyon szeretném levágatni, kb. vállig vagy kicsivel alatta. Tudom, hogy jól állna, mert már volt olyan hajam, de mégis... már annyi ideje hosszú a hajam.... Segítség! 15/L
Ha vállig érőre vágatod, az még nem gáz.
Nekem pár évvel a hátam közepéig érő hajam volt és hirtelen vállnál rövidebbre vágattam. Azóta nem akar nőni.Az egyik legrosszabb döntés volt az életemben,hogy levágattam.
Ne vágasd nagyon rövidre csak pár centit szedess le belőle!
22/L
Én nem is olyan rég vágattam le a derékig érő hajamat váll fölöttig érőre... Nem bántam meg, mert nekem is nagyon töredezett volt már. De fura volt először. :)
Szerintem, ha nem egészséges már a hajad, akkor sokkal szebb lesz, ha most levágatod, mert rendbe jön kicsit (tapasztalat).
A hosszú, de egészségtelen, töredezett haj véleményem szerint nem szép.
Viszont, ha most levágatod, valószínűleg neked is valami irdatlan gyorsan kezd majd el nőni. :)
Ha az első válaszolónak a hosszú állt jól (és nem volt töredezett), akkor talán rossz döntés volt, de ha neked a rövidebb áll jól, akkor nem veszítesz vele, sőt.
(Második voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!