Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hátam közepéig érő hajamat...

Hátam közepéig érő hajamat levágassam-e? Fiú/15

Figyelt kérdés
Az ismerőseim már nagyon régóta így szoktak meg,és én félek a változástól.Szerintem így most jobban áll,bár lehet ,hogy csak mert nemnagyon emlékszem hogy milyen röviden...

2013. jún. 19. 20:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
52%
olyan legyen amilyen neked tetszik. :)
2013. jún. 19. 20:43
 2/30 A kérdező kommentje:
az a baj ,hogy nem tudom eldönteni... :(
2013. jún. 19. 20:46
 3/30 anonim ***** válasza:
68%
hát ha neked így tetszik, akkor szerintem ne vágasd le, ha rocker vagy, akkor meg végképp ne vágasd le. mondjuk nekem a rovöd haj jobban tetszik, de van olyan akinek jól áll a hosszú haj, szóval szerintem nem muszáj levágatnod, bár ebben a melegben nem irigyellek, az én hajam csak a vállamig ér, de így is rossz. 18/L
2013. jún. 19. 20:52
 4/30 anonim ***** válasza:
69%
Én jobban szeretem a hosszú hajú fiúkat, így én arra szavazok, de tényleg az a lényeg, hogy neked tetsszen :)
2013. jún. 19. 20:55
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Csak azért vagyok zavarodott mert néhányan meg nyaggatnak hogy vágassam már le,meg stb...
2013. jún. 19. 20:58
 6/30 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet nem pont épp ilyenre gondoltatok,de összefogva hordom a hajam,és nem vok rocker... :(
2013. jún. 19. 21:03
 7/30 anonim ***** válasza:
47%
Sok mindentől függ. Leginkább attól, hogy hogy állna jobban. Valószínűleg kényelmesebb lenne röviden, de hát ha így szoktad meg, nehéz változtatni. Nekem mindig is viszonylag rövid hajam volt, két éve, amikor elkezdtem érdeklődni a rock iránt, pár hónapig növesztettem, de szarul állt, meg kényelmetlen is volt, úgyhogy levágattam. Rockerség ide vagy oda, én nem szeretem, ha hosszú a hajam, nekem kényelmetlen. De ha te úgy szoktad meg, akkor valószínűlegt a rövid lenne fura... 17/f
2013. jún. 19. 21:10
 8/30 anonim ***** válasza:
Képet. :3
2013. jún. 19. 21:21
 9/30 anonim ***** válasza:
nem muszáj olyan rövidre vágatni. odaát, lost, trónok harca, stb, stb...inspirálódj:D
2013. jún. 19. 21:54
 10/30 anonim válasza:
56%
Szerintem vágasd le! A hosszú haj b*zis. Mellesleg dög meleg van,és higiénikusabb a nagyon rövid haj! Hacsak nem akarod, hogy lánynak nézzenek hátulról halgass rám!
2013. jún. 19. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!