Hátam közepéig érő hajamat levágassam-e? Fiú/15
Figyelt kérdés
Az ismerőseim már nagyon régóta így szoktak meg,és én félek a változástól.Szerintem így most jobban áll,bár lehet ,hogy csak mert nemnagyon emlékszem hogy milyen röviden...2013. jún. 19. 20:42
11/30 anonim válasza:
a hosszú haj b*zis. hallgass rá, ő okos. és hetero, hisz rövid haja van.
12/30 A kérdező kommentje:
Szerintem attól, hogy hosszú hajam van nem vagyok b*zis, és nem azért hetero mert rövid hajú... ???
2013. jún. 19. 22:06
13/30 anonim válasza:
és van hova fejlődnöd irónia és szarkazmus terén is. sebaj, még fiatal vagy.
14/30 anonim válasza:
Ha úgyis összefogva hordod szerintem vágasd le...xD
Ugyanannyi fog látszani, mint ha össze lenne fogva...:D
15/30 A kérdező kommentje:
Csak nem értem,hogy alig van kérdés ahol nincs egy idióta ember aki ne b*zizná le az embert meg stb...
2013. jún. 19. 22:25
16/30 anonim válasza:
Ahogy jónak érzed. Nekem már 9. éve hosszú a hajam, és bár ebben a dögmelegben majd megpusztulok tőle, semmi pénzért nem vágatnám le.
17/30 anonim válasza:
Ha vágatni akarod tedd meg, de ne rögtön tüsire, hanem mondjuk vállig érőre, vagy fülig érő, vagy amilyen tetszik neked. Szerintem a hosszú hajú pasik néznek ki a legjobban. De nem muszáj hogy hátközépig érjen.
18/30 anonim válasza:
Növeszd még hosszabra, csak mindig legyen rajtad jó szűk csőnaci és rózsaszínű póló, meg anyu magassarkúja, csinike..
19/30 anonim válasza:
Az a poén, hogy régen a spártaiaknak a hosszú haj jellemezte a férfiasságot és csak úgy harcolhattak. A bibliában is meg van írva, hogy ha levágatod a hajat azzal bűnt követsz el. Mondjuk amúgy is csak Magyarországon divat ez a bzizás.. Aki egy kicsit különb, mint a többi mi más lenne mint bzi..
20/30 reszelo válasza:
Nagyon könnyen meg lehet válaszolni ezt a kérdést...
Ha nem akarsz egy retek rokker lenni, akkor vágasd le mielőbb..
Valószínűleg sokminden elgurult már az életedben, hoyg ideáig eljutottál, hogy fiú létedre hátad közepéig érő hajad van, engedj meg egy dolgot:
Nézd meg az utcán az embereket... Gondolkodj el, milyen életet szeretnél élni (nyilván ne szupersztár meg focista akarj lenni, mert arra kicsi az esély) és nézd meg az utcán azokat az embereket, akik szerinted azt az életet élik, amilyet te szeretnél majd... Nekik hosszú hajuk van? Nem, és elárulom, nem is térdig érő fekete bakancsban járnak strandra nyáron...
Szívesen b.uzikám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!