Hátam közepéig érő hajamat levágassam-e? Fiú/15
Szegény kérdező,jól lehúztátok a semmiért.Úgy szeretem,amikor annyira de annyira kedvesek az itt válaszadók...csak b*zizni tudnak,tanácsot adni azt nem.
Szerintem meg sokkal férfiasabb egy derékig érő hajú fiú,mint egy ecsethajú kis kotonszökevény,aki nagyon menőnek hiszi magát abban a csőnaciban+kivágott pólóban...
Kedves kérdező!
szerintem ne vágasd le a hajad. Bár attól is függ,hogy mennyre ápolt :D
Egyébként milyen színe van? Göndör/hullámos/egyenes?
Rakhatnál képet róla,hátulról. Lehet,hogy azért vagyok ennyire mellette,mert szeretem,ha egy fiúnak hosszú a haja. Mondjuk,az ilyen kedves emberek miatt,akik úton,útfélen leb*ziznak mindenkit,aki nem felel meg az ő kis "átlagjuknak",egyre kevesebb hosszú hajú srácot látok.
Na,kicsit sokat dumáltam,de remélem ráhatottam a lelkedre,és meghagyod a hajad!! :)
15/L
Szia bevvi!
A hajam sötétbarna színű és a végén egy kicsit,néha talán jobban göndör.És szerintem elég ápolt,heeti 2-ször mostam eddig(nyáron nem tudom még ,hogy mi lesz ha megmarad... :D)és sosem zsíros,kócos.
Azért van itt pár kommentelő akinek szívesen belelépnék a szájába! Nem értem miért jó az, ha minden ember beáll a sorba és úgy néz ki ahogy mások látni akarják...
Szerintem a hosszú haj inkább a rockereknek áll jól, én is az vagyok hosszú is a hajam :D, de persze lehetnek kivételek. Senkire ne hallgass, ezt tényleg neked kell eldönteni. Használd a képzelőerődet, hogy különböző méretű hajakkal hogy néznél ki. Minden haj tetszik valakinek (lányokra gondolok), mondjuk tény, hogy a hosszú hajat kedvelők tábora kisebb. F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!