Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hátam közepéig érő hajamat...

Hátam közepéig érő hajamat levágassam-e? Fiú/15

Figyelt kérdés
Az ismerőseim már nagyon régóta így szoktak meg,és én félek a változástól.Szerintem így most jobban áll,bár lehet ,hogy csak mert nemnagyon emlékszem hogy milyen röviden...

2013. jún. 19. 20:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%

Szegény kérdező,jól lehúztátok a semmiért.Úgy szeretem,amikor annyira de annyira kedvesek az itt válaszadók...csak b*zizni tudnak,tanácsot adni azt nem.

Szerintem meg sokkal férfiasabb egy derékig érő hajú fiú,mint egy ecsethajú kis kotonszökevény,aki nagyon menőnek hiszi magát abban a csőnaciban+kivágott pólóban...

Kedves kérdező!

szerintem ne vágasd le a hajad. Bár attól is függ,hogy mennyre ápolt :D

Egyébként milyen színe van? Göndör/hullámos/egyenes?

Rakhatnál képet róla,hátulról. Lehet,hogy azért vagyok ennyire mellette,mert szeretem,ha egy fiúnak hosszú a haja. Mondjuk,az ilyen kedves emberek miatt,akik úton,útfélen leb*ziznak mindenkit,aki nem felel meg az ő kis "átlagjuknak",egyre kevesebb hosszú hajú srácot látok.

Na,kicsit sokat dumáltam,de remélem ráhatottam a lelkedre,és meghagyod a hajad!! :)

15/L

2013. jún. 20. 07:12
 22/30 A kérdező kommentje:

Szia bevvi!

A hajam sötétbarna színű és a végén egy kicsit,néha talán jobban göndör.És szerintem elég ápolt,heeti 2-ször mostam eddig(nyáron nem tudom még ,hogy mi lesz ha megmarad... :D)és sosem zsíros,kócos.

2013. jún. 20. 09:42
 23/30 A kérdező kommentje:
Néha kibontva,néha hátul összefogva hordom.
2013. jún. 20. 09:42
 24/30 anonim ***** válasza:
Ám legyen, többet nem leszek trágár, de akkor legyenek szívesek a nyilvánvalóan provokatív, kirekesztő és rasszizmusra is hajazó kommenteket is törölni! Mégis milyen alapon b*zizzák le azt akinek hosszú a haja? Vagy ez nem sért szabályokat?
2013. jún. 20. 12:22
 25/30 reszelo ***** válasza:
ha egy 15 éves lány azt mondja, hogy NE vágasd le, akkor le kell vágatni!
2013. jún. 20. 12:49
 26/30 A kérdező kommentje:
Hát ezt most nem értem :D...
2013. jún. 20. 12:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Na és miért számít kevesebbenk egy 15 éves valakinek a véleménye a többiektől számítva ? Egyébként is,korombeli a kérdező,így talán nem hülyeség,amit mondok...
2013. jún. 20. 20:22
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem kipróbálhatnád a rövidet. De ha nagyon félsz tőle, akkor csak vállig érőre vágasd :)
2013. jún. 20. 21:28
 29/30 anonim ***** válasza:
a hosszú haj nem feltétlen b*z*s, ha rocker lennél, és amiatt lenne hosszú hajad, az nem lenne b*z*s, csak akkor lenne esetleg b*z*s, ha vasalnád a hajad, de amúgy sok lánynak ez tetszik egyébként, szóval nem igazán értem, hogy mibaja van ezzel sok embernek. mondjuk nekem nem igazán tetszik fiúkon a hosszú haj. amúgy ha összefogod alapból a hajad, akkor szerintem vágsd le, egyszer úgyis le kellesz, gondolom nem akarsz 60 évesen is hosszú hajat. szóval szerintem vágasd le, még most könnyebb lenne, mint később. 17/L
2013. jún. 21. 23:13
 30/30 alfamate89 válasza:

Azért van itt pár kommentelő akinek szívesen belelépnék a szájába! Nem értem miért jó az, ha minden ember beáll a sorba és úgy néz ki ahogy mások látni akarják...

Szerintem a hosszú haj inkább a rockereknek áll jól, én is az vagyok hosszú is a hajam :D, de persze lehetnek kivételek. Senkire ne hallgass, ezt tényleg neked kell eldönteni. Használd a képzelőerődet, hogy különböző méretű hajakkal hogy néznél ki. Minden haj tetszik valakinek (lányokra gondolok), mondjuk tény, hogy a hosszú hajat kedvelők tábora kisebb. F/23

2013. jún. 26. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!