Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvégápolót ajánlanáto...

Milyen hajvégápolót ajánlanátok ami TÉNYLEG jó töredezésre?

Figyelt kérdés

Mindig is hosszú hajam volt de mostanában állandóan csak vágatni kell belőle, mert eléggé törik :( Pedig óvom, mindig rakok rá balzsamot, sosem hajszárítózom, ritkán vasalom, de figyelek közben hogy a hajvégekhez ne érjen.

Van olyan hajvégápoló aki valakinek tényleg használt? A ricinusolaj kizárva, kipróbáltam de nekem nagyon hullik tőle a hajam.

Köszönöm előre is!

2015. ápr. 7. 12:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

azt hiszem nem hangsúlyoztam eléggé a kérdésben a RITKA szót. baromi ritkán vasalózom, mert itthon vagyok a 10 hónapos gyerekemmel. nem hiszem hogy attól a hetente-kéthetente (amikor eljutok bármerre a pici nélkül) frufru vasalástól lenne széttörve a hajam :) sőt nem nem hiszem, hanem kizártnak tartom. úgyhogy ettől a résztől tekintsünk el, és koncentráljunk a hajápolókra :)

köszönöm, az argánolajat tegnap megvettem, elkezdem használni, remélem segíteni fog :)

2015. ápr. 8. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!