Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Póthaj. Ajánlanátok nekem...

Póthaj. Ajánlanátok nekem sampont, balzsamot, hajvégápolót és pakolásokat póthajamra? Konkrét termékeket mondjatok légyszi! Thx

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

igen, tudok ajánlani, nekem is póthajam van :)

sampon: elseve festett hajra való piros

balzsam: szintén ugyanaz mint a sampon, csak balzsamban

hajpakolás: Serical Latte tejproteines hajpakolás (fodrászkellékesben lehet venni)

Gliss Kur hajvégápoló

TAB tejes-mézes hajpakolás

nekem ezek váltak be, és mindig azt hiszik most jöttem a fodrásztól, olyan szép mindig a hajam :)

2011. ápr. 11. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:) még egy kérdés: milyen technikával van póthajad? nekem most lesz hőillesztéses technikával, és ezért nem lehet a termékekben alkohol, gyümölcssav, kőolaj stb. mert elvileg oldják a keratint...:)
2011. ápr. 12. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem varrva van :) viszont a Serical Latte hajpakolást mindenképp ajánlom, nekem az a fodrász javasolta, aki felvarrta :) és ez szinte csak természetes anyagokat tartalmaz :)
2011. ápr. 12. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm:):):)
2011. ápr. 13. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!