Ajánlanátok hajvégápolót?
Figyelt kérdés
Olyat, amit csak a hajvégekre kell tenni, és nem kell kiöblíteni. Töredezett hajam van.2011. febr. 13. 19:07
1/5 anonim válasza:
Wáá én az avonnál rendeltem eggyet és nagyon nagyon jó! :) Sokkal puhább,fényesebb ,selymesebb a hajam tőle. Ez a neve: Hajvégápoló szérum minden hajtípusra,és ilyen zöld a teteje. 700-ft volt. De mint mondtam nekem nagyon bejött.
2/5 anonim válasza:
Rossmannban kapható Szilikonos Hajvégápoló, nekem bevált :)
3/5 anonim válasza:
Kallos kristályos hajvégápoló, regenerál
4/5 anonim válasza:
Nekem van avonos és rossmannos is, mindkettő jó :)
5/5 anonim válasza:
A fodrászom mondta hogy az Avonos nem ér semmit :/ Pedig én is sokáig azt használtam. Akkor vettem egy olyat hogy Stella Vita Care Hair Repairing Crystal Serum (fodrászkellékes boltba), és nagyon beált, szilikont és lenmagolajat tartalmaz. Elég olcsó volt, már nem emlékszem pontosan menni, már kb fél éve vettem és most fog kifogyni, még max. 2 használat...nővéremnek van valami olasz hajvégápolója, citromsárga folyadék van benne, átlátszó üvegben és mi úgy hívjuk hogy tutti frutti illatú :) Most nem jut eszembe a neve, de tudom hogy nagyon drága volt, de tényleg hat...UV filter-es, és hővédő is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!