Milyen hajvégápolót ajánlanátok ami TÉNYLEG jó töredezésre?
Mindig is hosszú hajam volt de mostanában állandóan csak vágatni kell belőle, mert eléggé törik :( Pedig óvom, mindig rakok rá balzsamot, sosem hajszárítózom, ritkán vasalom, de figyelek közben hogy a hajvégekhez ne érjen.
Van olyan hajvégápoló aki valakinek tényleg használt? A ricinusolaj kizárva, kipróbáltam de nekem nagyon hullik tőle a hajam.
Köszönöm előre is!
ezt nem kell kimosni, csak rajtahagyod
fontos viszont, hogy nem szabad sokat használni
nem az eltöredezett végeket szeretném összeragasztani... hanem ápolni a hajvégeim hogy ne is törjenek el. a hasvasaló nem szokott a végével találkozni csak a frufrummal meg fent ahol a gumi betöri.
hajvégápolót is tudsz javasolni esetleg amiről a kérdés szólt kedves utolsó előtti?
még annyit, hogy én fodrászkellékes boltban szoktam venni, mert az szerintem jobb és még olcsóbb is, mint amit drogériákban árulnak márkával
de persze az is jó, csak így lehet rajta spórolni kicsit :)
Az a baj hogy vasalod a hajad, és így már az egész ki van száradva, ezért törik, nem számít hogy a végéhez nem ér a vasaló.
Amúgy a legjobb hajápoló a 100%-os argán olaj, naponta 3 cseppet kell a hajadba kenni. Nem kell kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!