Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvégápolót ajánlanáto...

Milyen hajvégápolót ajánlanátok ami TÉNYLEG jó töredezésre?

Figyelt kérdés

Mindig is hosszú hajam volt de mostanában állandóan csak vágatni kell belőle, mert eléggé törik :( Pedig óvom, mindig rakok rá balzsamot, sosem hajszárítózom, ritkán vasalom, de figyelek közben hogy a hajvégekhez ne érjen.

Van olyan hajvégápoló aki valakinek tényleg használt? A ricinusolaj kizárva, kipróbáltam de nekem nagyon hullik tőle a hajam.

Köszönöm előre is!

2015. ápr. 7. 12:24
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
aki helyett ami :)
2015. ápr. 7. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Argánolaj, kókuszzsír, de csak a hajvégekre.
2015. ápr. 7. 12:25
 3/11 anonim ***** válasza:
én argánolajat használok és nem mondom hogy csodát tett, de jobb azóta
2015. ápr. 7. 12:28
 4/11 A kérdező kommentje:
hányszor használjátok és hogyan? mosás után a hajvégekre kenem és rajta hagyom egy ideig? könnyű kimosni vagy macerás?
2015. ápr. 7. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Az eltöredezett hajvégeket nem lehet összeragasztani, le kell vágni. Ha megfelelően ápolod és nem vasalod, nem fog újra törni.
2015. ápr. 7. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:

ezt nem kell kimosni, csak rajtahagyod

fontos viszont, hogy nem szabad sokat használni

2015. ápr. 7. 13:03
 7/11 A kérdező kommentje:

nem az eltöredezett végeket szeretném összeragasztani... hanem ápolni a hajvégeim hogy ne is törjenek el. a hasvasaló nem szokott a végével találkozni csak a frufrummal meg fent ahol a gumi betöri.

hajvégápolót is tudsz javasolni esetleg amiről a kérdés szólt kedves utolsó előtti?

2015. ápr. 7. 13:42
 8/11 A kérdező kommentje:
kedves többiek, nagyon szépen köszönöm, kipróbálom ezt az argánolajat, ment a zöld kéz nektek :-)
2015. ápr. 7. 13:43
 9/11 anonim ***** válasza:

még annyit, hogy én fodrászkellékes boltban szoktam venni, mert az szerintem jobb és még olcsóbb is, mint amit drogériákban árulnak márkával

de persze az is jó, csak így lehet rajta spórolni kicsit :)

2015. ápr. 7. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy vasalod a hajad, és így már az egész ki van száradva, ezért törik, nem számít hogy a végéhez nem ér a vasaló.

Amúgy a legjobb hajápoló a 100%-os argán olaj, naponta 3 cseppet kell a hajadba kenni. Nem kell kimosni.

2015. ápr. 7. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!