Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Találkoztatok már fiú kozmetik...

Találkoztatok már fiú kozmetikussal? :D

Figyelt kérdés

Én fiú létemre az szeretnék lenni.:D Nem vagyok se homo se metró normál heteroszexuális vagyok.Csak szeretném tudni h a mai világban már mi számít gáz munkának??:D Meg hát sok fiú szívesebben menne egy fiú kozmetikushoz mint egy lányhoz (ha mondjuk nagyon pattanásos pl ilyenkre gondolok)

Na tehát szeretném megtudni Fiúk és Lányok véleményét erről h Ők h állnának egy fiú kozmetikushoz.

2010. febr. 18. 21:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam, de ha lenne fiú kozmetikus, akkor simán bevállalnám. Intimgyantát még lehet szívesebben is, mert mindig olyan fura érzés, hogy egy másik nő nyúlkál ott...
2010. febr. 20. 16:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem van műkörmös és fodrász ismerősöm is (:

Kozmetikusról még nem hallottam.

Igaza van valamelyik előttem írónak, elég sok nő feszélyezve érezné magát ilyen helyzetben.

Én azt hiszem attól félnék, hogy ha esetleg jó pasi vagy, intim-gyanta közben benedvesedek :P

2010. márc. 8. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!