Találkoztatok már fiú kozmetikussal? :D
Én fiú létemre az szeretnék lenni.:D Nem vagyok se homo se metró normál heteroszexuális vagyok.Csak szeretném tudni h a mai világban már mi számít gáz munkának??:D Meg hát sok fiú szívesebben menne egy fiú kozmetikushoz mint egy lányhoz (ha mondjuk nagyon pattanásos pl ilyenkre gondolok)
Na tehát szeretném megtudni Fiúk és Lányok véleményét erről h Ők h állnának egy fiú kozmetikushoz.
Én ugyanúgy bizalommal fordulnék egy férfihoz mint egy nőhöz. Ha jól végzi a dolgát, akkor természetesen járnék fiú kozmetikushoz is.:)
18L
Egyszer a Friderikusz műsorban bemutattak egyet. Ha pedig te kozmetikus leszel, lányokat is fogsz kezelni, gyantázni?
A masszázshoz, meg a nyomkodáshoz nagyon finom kéz kell!
/ Egy kozmetikus /
Én már láttam pasi műkörmöst is :) mondjuk külföldön... mint ahogy a férfi kozmetikusok is inkább külföldön jellemzők... itthon még nem találkoztam vele
De ha megnézel videókat láthatod h pl a profi sminkesek is nagyrészt pasik.
Szóval sztem nem gáz én szívesen mennék férfi kozmetikushoz persze csak ha jó! És hacsak nem viselkedsz olyna b.zisan mint a b.zi stylistok akkor senki enm fogja gondolni h b.zi vagy. Fiúk nemtom kihez mennek szívesen ha fiú lennék lehet h nem bírnám ha egy másik pasi nyomkodná a bőrömet...
De gondolj bele hogy el kell majd viselned az idegesítő csajos beszélgetéseket is! Mert a legtöbb nő dumálni jár oda :) Ilyen nagy fokú dózistól már kialakulhat látens homo/metroszexualitás :)
L/21
Én még nem találkoztam, pedig jó lenne. Nő létemre ki nem állhatom a nőket, pasikkal jobban kijövök. Ha lenne a közelünkben férfi kozmetikus csak hozzá járnék. Nekem 8, hogy meleg vagy sem. :)
20/lány.
szia:)
én tudok egy fiúról, aki kozmetikusnak tanult:)
személyesen nem ismerem, így nem tudom elhelyezkedett-e vele, de nem vették úgy, hogy úúúú fiúúú:D
haaaa úgy döntesz kozmetikus leszel, akkor szólj, leszek én akár a vizsgalanyod is:D
úgyhogy hajrááá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!