Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikre kell figyelni az első...

Mikre kell figyelni az első szolizáskor? Lentebb infok

Figyelt kérdés
Szóval még soha nem voltam szolizni és nem tudom, hogy mi az amit szabad előtte vagy utána, mibe kell lenni, mivel kell kenni magam, álló vagy fekvő a jobb. Szóval írnátok pár javaslatot? Hány percig kell benn lenni? Hányszor kell szolizni, hogy egy egézségesen barnás bőrszint kapjak? mennyi időnek kell eltelnie két szolizás között? Pirosodás mennyire lehetséges? Mennyi idő után kezd kopni? Ha még van valami fontos, irjatok! :)

2015. márc. 30. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Elsőre 3 percet ajánlanék.Ha bírja a bőröd mehet 6 perc.Nekem két hét elég,összesen 5x fekszem szoliba és jó szinem van.Első héten két nap,aztán három.
2015. márc. 30. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és este minden fürdés után kend be magad babaolajjal és úgy törölközz meg.
2015. márc. 30. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem csak 3 ra menj először aztan 2x6 utanna mehet a 9
2015. ápr. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!