Mitől jöhet ki mostanában az arcomon egyre több gennyes pattanás?
A gennyeset úgy értem, hogy olyan igazi, gennyes pattanás, tehát nem az a hófehér, könnyen kinyomható közepű, hanem hatalmas piros folt teli ilyen gennyes vízzel amit ha a végtelenségig nyomnék se ürülne ki. Egy-két hónapja kezdtek ezek kijönni rajtam, ez a 4. már. (Tudom, nem olyan nagy szám ez, de kb. 2 hét amíg rendesen a heg is elhalványul és elég sok ideig megkeseríti a napjaimat.) Szóval egy másfél hónapja kb. jött ki az első az orrom mellett. Ahogyan az elmúlt, gyógyulgatott, rögtön a második és a harmadik szemöldököm alatt, az orromon. Majd mikor ez is majdnem begyógyult, egyből a negyedik az orrom közepén, ez utóbbi éppen most boldogít, hadd ne írjam le mily csodás látvány. Szóval amíg nem nőnek meg nem is nyomogatom őket, aztán ugrok csak nekik de akkoris óvatosan. Miután pár nap nyomkodás után kiürülnek, kb 2 hét míg elmúlik a heg is.(bár még mind látszik picit.) A korrektor segít nekem, ilyenkor lelki társam, de nagyon zavar ez a sok hatalmas valami és ebben kérnék segítséget.. Mitől alakulhatnak ki egymást követően és miért csak az orrom környékén? Valaki segítsen mert a következőt már nem biztos, hogy túlélem.:D De tényleg.:D
15/L
Szia! Az Akneroxid gélt próbáld ki.
Én nagyon pattanásos voltam, 16 éves korom óta használom (most vagyok 19) és semmi pattanásom!
Van belőle 50 és 100 mg/g-os, nekem az 50-es gyengének bizonyult.
Közben kiszárítja bőröm, de azt egyszerűen leradírozom és olyan lesz, mint a baba popsi :)
Próbáld csak ki, biztosan segíteni fog a te problémádon is!
Meg egyébként az arc zsírosodását is megszünteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!