Mitöl lehet ez hogy mindig ugyan oda jönnek ki ezekek a pattanások? Szerintem gennyes pattanások lehetnek és ezekkel mit lehet kezdeni a Többi Lent!
az avont felejtsd el, kíméletesebb kozmetikumokat kell használni.
biztos hogy pattanás? nem periorális dermatitisz? írd be a google-be, ha hasonlít a képeken látottakra, akkor valszeg az lehet.
ha tényleg pattanások, és mindig ugyanoda jönnek ki, annak belső oka van. nekem a pofi részen jöttek ki mindig, amit fogászati probléma és a dohányzás okozott. elvileg a száj-áll környéke gyomor és vékonybél problémákra utalhat. szerintem ki kellene vizsgáltatnod mindenet, hátha ott van a probléma belül.
egyébként amit kívülről tudok neked ajánlani, az az akneroxid 5% krém. gyógyszertárban kapható. ez benzoil peroxidot tartalmaz, ami az eddigi ismeretek alapján a leghatékonyabb anyag pattanások ellen. de ez csak külső megoldás. és ráadásul kellő körültekintést is gényel a dolog. megfelelő hidratálót és fényvédő krémet szükséges hozzá használni. a bha hámlasztók is segíthetnek.
a bőrgyógyász mit írt fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!