Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aszkorbin sav és Cvitamin...

Aszkorbin sav és Cvitamin ugyan az?

Figyelt kérdés

nem kémia leírásra gondoltam mert fingom nincs róla. de barátnőmnek használt az aszkorbin sav kibarnult tőle (eredetire), és azt akarom kérdezni hogy Aspirin +C az ugyan az mint ez a sav?

Ha butának hangzik akkor mondom, tényleg hülye vagyok ám a kémiához mindig megbuktam belőle :D

2015. jan. 19. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem értem,ugyan, hogy mit jelent a "kibarnult", de a kettö ugyanaz.
2015. jan. 19. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Az aszkorbinsav a C-vitamin tudományos neve szval elvileg ugyanaz. :)
2015. jan. 19. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Az aspirin+c nem jó, tiszta c vitamin kell. Gyógyszertárban, dmben tudsz venni.
2015. jan. 19. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban is adnak, de jóval olcsóbb ha pl. egy borászathoz elmész és veszel.
2015. jan. 19. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Aszkorbinsav az C-vitamin, de az Aspirin + C az egy gyógyszer, leginkább aspirin meg c-vitamin. :D Ehhez még kémia tudás sem kell, teljesen más kifejezések, szóval így gondolom már világos. :D
2015. jan. 19. 19:15
 6/7 A kérdező kommentje:

így már értem, sajna közelben nincs gyógyszertár. :( de én a szódabikarbónával is összekevertem :D

elsőnek: a kibarnult azt jelenti h éveken át feketére festette a szőke haját, most h pakolja minden nap most barna neki a hajtöve.

2015. jan. 23. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Dm rossmann is tart dobozos aszkorbin savat, 600 ft körüli áron van.
2015. jan. 23. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!