Első szőrtelenítés? Hogy kérdezzem meg anyumat?
Hát akkor nehezebb a dolgod. Ő maga szőrtelenít? Valószínűleg igen.
Mondd el neki, hogy nagyon kínos, és csúfolnak is miatta - mármint ha csúfolnak, de tapasztalatom szerint ez előbb-utóbb bekövetkezik...
Én asszem 13-14 körül voltam, de akkor már évek óta kínlódtam, mert sűrű, sötét hajamhoz hasonló láb- és karszőr is járt a csomagban... :(
De végül sikerült rávennem anyut, hogy engedje meg, hogy leborotváljam. Eleinte tehát borotváltam, de csak kis ideig, mert csak még szúrósabb és erősebb lett tőle, szóval a lábamon áttértem a gyantára, később, 16 éves korom körül az epilátorra, amivel aztán a karomat is szőrtelenítettem. A hónaljamat továbbra is borotválom.
Én sose kérdeztem, szerintem ez magánügy és itt az internet ahol megnézheted hogy kell... szóval nincs mit kérdezni anyutól. Nem is drága dolog a gyanta, kb 400 ft-ért már kapsz.
Én borotválok, mert mást nem bír a bőröm. Túl érzékeny a gyantához, epilátorhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!