Intim területen végeznétek végleges szőrtelenítést?
Figyelt kérdés
gondolkodom azon, hogy beszerezzek egy lézeres szőrtelenítőgépet, mert már elegem van a borotvából, a gyantát és epilálást pedig nem bírom. viszont odalent azért a szőrnek van funkciója, nem véletlen van ott, és nem tudom, hogy érdemes-e ezt is kezelni.2015. jan. 29. 21:56
1/6 anonim válasza:
A végleges dolgokat idővel meglehet bánni. Én semmiképp nem csinálnék ilyet.
2/6 A kérdező kommentje:
lábamon, hónaljamon és karomon mindenképpen meg szereném csinálni. de az intim részben nem vagyok biztos
2015. jan. 29. 22:12
3/6 anonim válasza:
A végleges nem végleges, csak sokkal hosszabb idő, míg visszanő. Én kozmetikushoz jártam lézeres kezelésre és 99%-ban eltávolította a szőrt, de a világos szálakra már nem hat, szóval maradt "valamennyi". Ha ezt rendszeresen borotválni kezdeném, megint visszaerősödne. Amúgy sem öl ki minden szőrszálat, pár hónap múlva újabb alvó hagymák ébrednek fel.
4/6 anonim válasza:
Jól mondja az előttem szóló. Ne szó szerint értsd a végtelen szót,főleg ne egy otthoni kis szőrtelenítőgéppel :)
A kérdésre a válasz pedig az,hogy én bevállalnám,ha lenne rá pénzem,de bennem valamiért iszonyú "szőrundor" alakult ki. Férfiakon természetesen nem-sőt-,de valahogy magamon nem tudom elviselni a szőrt. Amúgy ha más nem a bikinivonalt csináltasd meg és akkor már kényelmesebb lesz,szerintem :)
5/6 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy Nem szó szerint kell érteni de ha már csak pár havonta kell megcsinálva vagy kicsit jobb lenne az a helyzet már akkor megérné
2015. jan. 29. 23:04
6/6 anonim válasza:
Nem ismerem az otthoni gépek hatásfokát, de én mikor elkezdtem járni a kezelésre, először 3, 4, majd 6 és végül 8 hetente mentem. Kb egy évig. Ezek nagyon erős gépek és eleinte nagyon fájt is. Nem tudom mennyi pénz egy ilyen otthoni masina, de szerintem a kozmetikushoz (szakemberhez) menni biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!