Akomata kérdése:
Mit lehet tenni a csúnya pattanások után maradt foltok ellen? Kép, és magyarázat lent.
Figyelt kérdés
18 F vagyok, és 2 hónapja csúnya pattanások jöttek ki az arcamon, egy honap alatt sikerült is őket eltüntetni, de a foltok nagyon csúnyák maradtak, és nagyon rondák.
Így néz ki most : [link]
2015. márc. 29. 14:37
1/6 anonim válasza:
Úgy tudom lézeres arckezelés,kozmetikáknál érdeklődj.
2/6 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, és ő ad receptre olyan krémet, ami erre a bőrre való. Mert a bőröd nem is igazán pattanásos, hanem gyulladt.
3/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Ezt is kipróbálhatod: este lefekvés előtt mosd meg az arcodat kétszer szappannal. Utána jól dörzsöld át az ujjaiddal, hogy a hámló bőrdarabokat eltávolítsd. Ne tegyél rá semmilyen krémet,se púdert. Így éjszaka rendesen lélegzik a bőröd, reggelre kap egy természetes hamvasságot, amit csak langyos vízzel kell leöblíteni. Így nem lesz sem miteszeres, sem pattanásos az arcbőröd.
4/6 anonim válasza:
nehogy szappanozz!
a bőröd irritáltnak, gyulladtnak tűnik. mindenképpen menj el bőrgyógyászhoz, ő tudja, mi az, ami biztonságos a bőrödnek.
niacinamid-es vagy aha savas krém tud egyébként segíteni. de mindenképp menj orvoshoz, mert lehet, hogy más is kell a bőrödnek.
6/6 anonim válasza:
szia!szerinem próbáld ki az alksebor krémet,bár ez pattanásokra van de nekem nagyon jol eltüntette a hegeket is:):)és nem mellesleg a pattanásokat is iszonyat szépen eltüntette:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!