Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lécci adjatok tanácsokat?...

Lécci adjatok tanácsokat? (bövebben alul) L/14

Figyelt kérdés
most leszek 14 éves és sok probléma van a bőrömmel már kiprobáltam sok készitményt de nem segitettek. kozmetikusra nincs elég pénzem és a szüleimet nem szeretném az én bajamimmal terhelni így is vannnak sok gondjaik.Ti mit ajánlotok a bőrőmre ami pattanásos és kezd száradni a szappantól mert az hallotam h az enyhiti a szannyeződéseket. és már sajnos a pattanások helye meg ott maradt a bőrőön. kérlek segitsetek.
2010. febr. 17. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem már az egészet ott rontottad el hogy most leszel 14 de ahogy írtad már minden sz*rt kentél az arcodra.. nem kellett vna. néha nekem is kijön egy két pattanásom de nekem semmi nem használt így aztán naponta többször is megtisztítom az arcbőrőm, szárazra törölöm és hagyom hogy szellőzzön, meg estére felkötöm a hajam mert általában attól pattanásosodik a homlok ha lent hagyod és nem kap elég oxigént a bőröd. :) jah és ne nyomkod meg kapargasd :S
2010. febr. 17. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem mikor hasonló gondjaim voltak, akkor kezdtem el szedni a fogamzás gátlót hogy majd hejre hozza.

Hát nekem nem.

Én csak annyit csináltam, hogy reggel arclemosó tejjel este fürdés után pedig kamilla főzetes vattával áttöröltem az arcom :)

Nagyon jól visszahuzza a gyulladt részeket.

2010. febr. 17. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:

én sörélesztőtablettát szedtem 2 hónapig. nővéremnek jót tett, nekem nem. 2 hete meg élesztőt eszek reggel-este és az nagyon szépen rendbe teszi :)reggel citromfüves arclemosóval lemosom az arcom, letonikozom majd bekenem krémmel, este megint csak lemosom vagy arctejjel áttörlöm, letonikozom és éjszakai krémmel bekenem.

a lényeg, hogy tudnod kell milyen típusú a bőröd és ahhoz mérten kell venni 1-2 dolgot. a kozmetikus nem tudja örökre eltávolítani, de azért egy ünnepi pénzből elmehetnél, aki biztosra megtudja állapítani hogy milyen a bőröd, csinál egy arcápolást neked nagyon alaposan, ami áll lemosásból,maszkokból meg mindenféléből :D. egyszer érdemes elmenni és onnantól már te is szerintem jól tudod majd kezelni az arcod. sok sikert :)

19/L

2010. febr. 17. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.
2010. febr. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!