Lécci adjatok tanácsokat? (bövebben alul) L/14
Szia.
Nekem mikor hasonló gondjaim voltak, akkor kezdtem el szedni a fogamzás gátlót hogy majd hejre hozza.
Hát nekem nem.
Én csak annyit csináltam, hogy reggel arclemosó tejjel este fürdés után pedig kamilla főzetes vattával áttöröltem az arcom :)
Nagyon jól visszahuzza a gyulladt részeket.
én sörélesztőtablettát szedtem 2 hónapig. nővéremnek jót tett, nekem nem. 2 hete meg élesztőt eszek reggel-este és az nagyon szépen rendbe teszi :)reggel citromfüves arclemosóval lemosom az arcom, letonikozom majd bekenem krémmel, este megint csak lemosom vagy arctejjel áttörlöm, letonikozom és éjszakai krémmel bekenem.
a lényeg, hogy tudnod kell milyen típusú a bőröd és ahhoz mérten kell venni 1-2 dolgot. a kozmetikus nem tudja örökre eltávolítani, de azért egy ünnepi pénzből elmehetnél, aki biztosra megtudja állapítani hogy milyen a bőröd, csinál egy arcápolást neked nagyon alaposan, ami áll lemosásból,maszkokból meg mindenféléből :D. egyszer érdemes elmenni és onnantól már te is szerintem jól tudod majd kezelni az arcod. sok sikert :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!