Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Mennyi idő volt...

Lányok! Mennyi idő volt megnöveszteni a hajatokat?

Figyelt kérdés

Mekkora volt, amikor elkezdtétek, és mekkora most? Kb mennyi időt vett igénybe? Használtatok rá valamit? Volt olyan, hogy közben vasaltátok/festettétek, stb?

Köszönöm a válaszokat :)

2015. márc. 21. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyorsan nő a hajam (és sok is van). Egy év alatt kb 10-15 cm-t.

Úgyhogy én pár évente levágatom, aztán visszanövesztem.

Fekete hajszínezőt használok régóta, semmi extrát.

Ilyen a hajam.

2015. márc. 21. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

évek

váll felett érő volt és most meg majdnem derékig ér

nem vasalom vagy festem és nem is használtam rá semmi olyat, amitől gyorsabban nőtt volna

csak ápolom a hajvégeket, hogy ne töredezzen, ennyi

2015. márc. 21. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Az első 2009-es a második mostanában lett fotózva. 5 év alatt nőtt vállig érőből derékig érőre. Néha be szoktam göndöríteni de festve nem volt, minőségi sampont használok, és fodrászkellékesnél vehető Kallos Latte hajpakolást. Emellett vaddisznó sörte kefével fésülöm, csodát tesz vele, nem töri meg egyáltalán.

2015. márc. 21. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Másfél év alatt lett állig érőből csaknem derékig érő. Nagyon gyorsan nő, havonta 2-3 centit is. Festem feketére meg kék csíkok vannak benne. Annyi hogy nem vasalom és nem szárítom, használok rá balzsamot, hajvégápolót és festéskor kókuszolajat. Most fogok vágatni a végéből pár centit, mert nem egyenletesen nő a fejem minden részen de 1-2 hónap alatt úgyis visszanövi.

4 év rövid haj után bevallom, kissé ijesztő ekkora mennyiségű haj, pedig azelőtt is combközépig ért (csak akkor lila csíkok voltak a feketében :D ).

2015. márc. 22. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz:) Sajnos nekem nem nő ilyen gyorsan a hajam:( aki gondolja, még írhat:)
2015. márc. 22. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

a gyors növésnek az ápolás a titka.

nekem sem nőtt gyorsan egyáltalán,miután elmentem egy nagyon jó fodrászhoz (díjnyertes) és vágott a végeiből,azóta használok balzsamot és rohamosan nő.addig pedig örültem ha 2 hónap alatt 1,5 centit nő most 2 hónap alatt 5 centit is képes nőni.és nekem érdekes módon a hajvasló is elősegíti a gyors növést.

de az is rengeteget segít a növésben ha 1,5-2 havonta elmész fodrászhoz hogy a végéből vágjon egy picit

2015. márc. 23. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Derekamig ér, váll alá ért mikor növeszteni kezdtem. Másfél év alatt nőtt meg, közben festettem és vasaltam is. Akkoriban nem foglalkoztam túlságosan az ápolással, csak a végéből vágattam mikor szükséges volt. Mára már kitapasztaltam mi árt és mi tesz jót a hajamnak
2015. márc. 25. 12:53
 8/8 anonim válasza:

nekem nagyon le volt vágva, annyira hogy már fésülni se kellett (tehát nagyon rövid).

Ez volt kb. 7 éve.

mostanra már derékig ér a hajam, és a frufrumat is lenövesztettem :DD

2015. ápr. 2. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!