Szőke hajúak, sikerült megnöveszteni a hajatokat?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam, hogy akinek szőke a haja felejtse el a hosszú és szép hajat. Én is szőke vagyok, 2hete vágattam a hajamból, de csak a végét, rendszeresen használok hajpakolást, hajvégápolót, nem vasalom stb. Növeszteni szeretném, ezért érdekel, hogy van-e akinek szép hosszúra megnőtt a festett szőke haja?2011. febr. 15. 16:52
1/10 anonim válasza:
Most mutassam meg,nekem milyen gyönyörű(dús)hosszú a festett hajam?Még a fodrászok is csodálkoznak.Ráadásul nekem göndör,de kivasalva hordom:-)
2/10 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy árt, - roncsolja a hajat - de azért festi. Nem szabad túlzásba vinni!
Üdv, HajDoktor
3/10 A kérdező kommentje:
Hát ha tudsz küldj szívesen megnéznééém:):P
2011. febr. 15. 17:47
4/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.Hogy kell feltölteni ide a képfeltöltés.hu-ról?Nem vagyok egy nagy netezős:-(...sehogy se jövök rá.
6/10 anonim válasza:
[link] szóval hullámosan ilyen.Mindjárt küldöm egyenesen.
7/10 anonim válasza:
[link] ilyen egyenesen:-).Szóval nekem sok hajam van,és 14 éve festem ráadásul magamnak.
8/10 anonim válasza:
[link] Jaj,2x küldtem el ugyan azt,de ezt akartam:-)az egyik helyett.
9/10 A kérdező kommentje:
Gyönyörűűű:) Mikkel ápolod a hajadat, hogy ilyen szép és hosszú?:O Mióta növeszted?
2011. febr. 15. 18:22
10/10 anonim válasza:
Köszi.Soha nem ápoltam semmivel,pedig nagyon száraz:-(.Huuu azt nem tudom mióta növesztem,mert amióta tudom az eszemet mindig hosszú volt:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!