Hogyan tudom nagyon hamar megnöveszteni a hajamat?
Tudom hogy hülyén hangzik de nagyon fontos lenne.
Nincs valami sampon vagy spray ami gyorsítja a növését a hajamnak?
Sampon vagy spray ugyan nincs, de én tudok egy tuti módszert. Na jól figyelj. Levágod a hajad, úgy, hogy fiús legyen. Majd ugye a levágott tincseket egy asztalon egymás alá helyezed(vízszintes asztallapon, fontos), és összecelluxozod. És így a többivel. Majd vagy
rávarrod a fejedre, vagy....csak rávarrni tudod.a bőrödön át kell zsebkendőöltéssel és zsákvarrótűvel. Én kék színű fonállal varrtam, azóta cikiznek miatta, hogy mi az a kék a fejemen. De te csinálhatsz neont is. Ne legyenek olyan vastagok a tincsek. Kevésbé lesz sűrű, mert ha értetted amit mondok, két tincsből lett egy, mert két tincs egymás alatt hosszabb. Így ugye nem lesz annyira sűrű. Én rózsaszín szalaggal,helyettesítettem. Te csinálhatod spagettivel is. Szóval én így csináltam. Lécci majd írd meg kommentben milyen lett. Köszi. Remélem tudtam segíteni.
Júúúúúúúj, ez tényleg nagyon jó módszer, kipróbáltam, nagyon menőn nézek ki. Mos én vagyok az osztályban a legmenőbb a hajam miatt szóval tényleg nagyon köszi.
Egyébként zoknikkal helyettesítettem a hajat, hogy ne legyen túl ritka és lila-neonsársa színváltós fonallal varrtam (nem is fájt, olyan mint egy jó fejmasszázs) a fejemhez a zoknikat az igazi hajaimat pedig kidobtam, mert ha csupa zokniból áll a fejem úgy menőbb (Budaiék is így gondolják)
szóval még egyszer nagyon köszi, moattad vagyok most ilyen rajci
Elkanyarodott a téma, de egyébként tényleg, a Marcellka véleménye a legfontosabb a világo :D.
Ó, bárcsak ezt olvasná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!