Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám gyorsan megnöves...

Hogyan tudnám gyorsan megnöveszteni a hajamat?

Figyelt kérdés
olajjal esetleg vagy milyen ötletetek van?

2015. febr. 24. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Idővel és türelemmel. Ha vitamindúsan étkezel és iszol elég folyadékot, akkor kapcsol a haj a maximális sebességre. Ez persze egyénenként változó, 1-2 centit nő az ember haja havonta. Mivel ez genetikán múlik, nem befolyásolható.
2015. febr. 24. 18:28
 2/6 anonim válasza:
24%
Ricinusolajjal mindenképp tegyél egy próbát , de hallottam ,hogy sok esetben hajhullással járt , ha ez nálad bekövetkezne akkor , akkor rögvest fejezd be az olajos kezelést !! Másrészt a haj felfrissítés is igen fontos , mert ha 4-5 havonta vágatod egészségesebbé válhat a hajad és gyorsabban is fog nőni . Növesztés esetén az is nagyon fontos még , hogy próbáld elkerülni a hajsütővasak használatát , sőt ha lehetséges a hajszárítót is mivel a hő jelentős mértékben befolyásolhatja a hajad állapotát , ha ezek használatát mérsékled , vagy teljes mértékben abba hagyom ajánlom idővel nem csak hosszú hanem egészséges hajnak fogsz örvendeni . ( Én a hajszárító használata helyett általában két copfba összefonom parkettbe a hajam estére másnap ,ahogy kibontom szép , hullámos loknikat kapok ..:) ) Remélem tudtam vmit segíteni.:)
2015. febr. 24. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Az Yves Rochernek van egy ilyen samponja és balzsamja :) az nekem nagyon bevállt:O ha bemész a boltba és érdeklődsz akk tudni fogják mit keresek;) én vasalom a hajam ,de nem töredezik...tudni kell használni és persze kell a megfelelő hővédő,olaj...:)

Igyál sokat:)

Ricinus olajat már én is hallottam meg az argán olajat is :)

2015. febr. 24. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam egyszer a ricinusolajat. A patikában kaphatót nem tudtam használni, mert ahogy öntöttem a tenyerembe egy keveset, és megpróbáltam a hajamra simítani, olyan sűrű volt, hogy nem lehetett eloszlatni a fejbőrön, ahová először odatettem a kezem, odatapadt az egész a hajhoz. Szóval azt valamivel hígítani kéne, de annyira már nem érdekelt az egész...
2015. febr. 25. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ujjbegyeddel masszírozd a fejbőrödet, ez fokozza a vérkeringést, és így serkented a haj növekedését! :)

Nekem ez vált be, minden más "csodaszer" elgyengíti a hajat, így több kárt teszünk, mint hasznot.

Kíméld a hajad a forró sütővastól, stb.

Hajkímelő frizura ötleteket írok, ha gondolod:)

2015. febr. 27. 17:50
 6/6 anonim válasza:
Én olyan hajszeszeket használok amit mindennap lehet és nem kell kiöblíteni utána vagy hajat mosni előtte. Kb 2 hónapja használom őket és sok babahajam lett, meg nőtt is a hajam. A termékek neve: Green Pharmacy Hajelixír és Stella Herba Vita.
2015. febr. 28. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!