Lányok! Milyen hosszú a hajatok? Növeszted, vagy vágáson gondolodsz?
Milyen hosszú a hajatok? Milyen a színe? Egyenes, vagy hullámos?:)
Előre is köszönöm a válaszokat:)
A korotokat is írjátok oda légyszíves:)
Nekem középbarna és a hátam közepéig ér. Alapból egyenes, de most van benne egy kis hullám.
Mivel lassan 4 éve férjnél vagyok és már van két gyerekem, így azt gondoltam, hogy ideje lenne már levágatni rövidre. Jövőhéten megyek a fodrászhoz. :)
Ja amúgy 27 vagyok.
Most épp ilyen átmenetben van, hátközép és a derekam között félúton, vastag, nő mint a gomba. A színe fekete különböző árnyalatú kék részekkel, elöl színátmenetes kétoldalt feketéből kékbe, hátul alul ilyen türkiz csíkos. Teljesen egyenes, bár nem vasalom, mindig ilyen volt. Alapjában véve növesztem de épp most készülök egy egészségügyi vágásra majd ha ráérek, a végéből fog lejönni valami 2-3 centi.
24/L
Derekamig ér, feketére festem. Már 5 éve ilyen hosszú, nagyon szeretem.
26L
Picit kulcscsont alá ér, sötétbarna, dús, hullámos.
És alapból növesztem kb mell alá vagy derékig, hogy aztán visszavágjam a kulcscsontomig :)
Jaa, mondhatjuk, hogy növesztem, és alapból állati gyorsan nő, de imádom, amikor vágják, szóval rendszeresen vágatok belőle picit, pl ma is 3-5 centit. És ilyen visszavágogatós módszerrel nem tudom, mikor nő meg, de úgy egy-másfél éven belül tervezem. Akkor ugye levágatom nagyon, hogy legyen egy kis változás rajtam, meg mert tök jó érzés lehet egy ilyen "drasztikus" hajvágás. Azért várok vele sokáig, mert ha most akarnék nagyon drasztikus vágást, akkor nagyon rövidre kéne nyíratnom, azt meg nem szeretném:)
Miért kell amúgy?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!