Lányok! Milyen hosszú a hajatok? Növeszted, vagy vágáson gondolodsz?
Milyen hosszú a hajatok? Milyen a színe? Egyenes, vagy hullámos?:)
Előre is köszönöm a válaszokat:)
A korotokat is írjátok oda légyszíves:)
Derék alá ér, természetes szőke és egyenes. Csak a végeit szeretném levágatni.
21N
Vállam alá ér egy picivel. Nem növesztem, ez a hossz pont jó. A hosszabb haj kiemeli a nagy orron és olyan fejem lesz, mint egy lónak (:D), a rövidebb meg hülyén áll. Szóval 2-3 havonta levágok belőle 2-3 centit, hogy maradjon meg a számomra jó hossz.
Mézszőke a színe, nem festem, hullámos.
25L
lassan derékig érő, szerintem már nem növesztem tovább, ez az ideális hossz számomra, de egyenlőre rövidebbet se szeretnék, így tetszik
barna (természetes), egyenes és a vége meg kicsit hullámos
18/l
A fenekemig ér, sötétbarna, a nyakamig kb egyenes, utána beloknisodik :) a végéből esedékes lesz lassan egy 5 centi vágás.
20/l
Fülem fölé ér, kb 10 cm-es. Világos/szőkésbarna, attól függ, hogy milyen évszak van :) Hullámos volt, most csak az látszik benne, hogy olyan össze-vissza állós zselé nélkül is, szóval szerintem nagyon jól néz ki. :D Nem akarom növeszteni, csak a frufrumat olyan féloldalasra, ilyesmire: [link]
Kérdező, a te hajad milyen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!