Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Milyen hosszú a...

Lányok! Milyen hosszú a hajatok? Növeszted, vagy vágáson gondolodsz?

Figyelt kérdés

Milyen hosszú a hajatok? Milyen a színe? Egyenes, vagy hullámos?:)

Előre is köszönöm a válaszokat:)

A korotokat is írjátok oda légyszíves:)

2015. márc. 21. 11:47
1 2
 1/17 anonim válasza:
76%
Kb a hátam közepéig ér, szőkés-barna, és hullámos, de vannak benne egészen göndör tincsek is. Eddig mindenképpen leakartam vágatni, de mostmár meggondoltam magam, úgyhogy növelem, egészen addig, amig meg nem unom. :) 16/L
2015. márc. 21. 12:21
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Derék alá ér, természetes szőke és egyenes. Csak a végeit szeretném levágatni.

21N

2015. márc. 21. 12:28
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Vállam alá ér egy picivel. Nem növesztem, ez a hossz pont jó. A hosszabb haj kiemeli a nagy orron és olyan fejem lesz, mint egy lónak (:D), a rövidebb meg hülyén áll. Szóval 2-3 havonta levágok belőle 2-3 centit, hogy maradjon meg a számomra jó hossz.

Mézszőke a színe, nem festem, hullámos.

25L

2015. márc. 21. 13:02
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
majdnem a fenekem alá
2015. márc. 21. 13:12
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

lassan derékig érő, szerintem már nem növesztem tovább, ez az ideális hossz számomra, de egyenlőre rövidebbet se szeretnék, így tetszik

barna (természetes), egyenes és a vége meg kicsit hullámos

18/l

2015. márc. 21. 13:42
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

A fenekemig ér, sötétbarna, a nyakamig kb egyenes, utána beloknisodik :) a végéből esedékes lesz lassan egy 5 centi vágás.

20/l

2015. márc. 21. 15:09
 7/17 anonim ***** válasza:
2 honapja vagattam le, egy kicsit a vallam alaig er. Nem bantam meg. A szine egy arnyalattal sotetebb a mogyorobarnanal, szog egyenes 15/L
2015. márc. 21. 15:27
 8/17 anonim ***** válasza:

Fülem fölé ér, kb 10 cm-es. Világos/szőkésbarna, attól függ, hogy milyen évszak van :) Hullámos volt, most csak az látszik benne, hogy olyan össze-vissza állós zselé nélkül is, szóval szerintem nagyon jól néz ki. :D Nem akarom növeszteni, csak a frufrumat olyan féloldalasra, ilyesmire: [link]

Kérdező, a te hajad milyen? :)

2015. márc. 21. 15:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Jah, és 17/L :)
2015. márc. 21. 15:29
 10/17 anonim ***** válasza:
52%
Vállam alá ér, természetes fekete, hullámos. Növesztem, de nem nagyon látok változást :(
2015. márc. 21. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!