Fiúk, lányok véleménye érdekel? Akik hosszú póthajat viselnek azokat miért titulálják lotyónak?
Figyelt kérdés
Nekem is van csatos és én személy szerint azért viselem ,mert a saját hajam évek óta vállig ér és álmom volt a hosszú haj :) meg jobban is áll2015. márc. 16. 21:47
1/3 anonim válasza:
én idáig nem is hallottam ilyet h ezért lotyóztak. vállig érő hajam keratinos póthajam volt idáig.. sosem neveztek meg így. igazából ha vki így is tesz nem értem h attól miért lenne lotyó. valaki rövid hajjal is lehet lotyó :D
2/3 anonim válasza:
a póthaj miatt önmagában senkit sem neveznek lotyónak, de az tény hogy inkább az ilyen szolis, tonna smink alá bújt, csöcskirakós csajoknak szokott póthaja lenni, aztán egyből arra asszociálnak.
3/3 anonim válasza:
Nem lotyós, inkább gáz, mert mindegyiken látszik, hogy pótolva van. Szerintem inkább mű, és igénytelen hatást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!