Van itt olyan, akinek már sikerült megszabadulnia a zárt komedóktól (fehér mitesszerek)?
A mandulám nagyon sokat szarakodik, most nyáron ki is fogják műteni. Folyton be van gyulladva, lehet ez az okozója ezeknek a kis "sátánoknak"? Azt hallottam hogy a rendszeres arctisztítás nagyon sokat segít, de ha kinyomkodja őket a kozmetikus, utána nagyon csúnya az arcom, legalább 2 hétig.
Az akneroxidot egy időben használtam, de már immunis rá a bőröm, és csak szárította. A gyulladt pattanásokon tényleg segített, de a fehér komedókkal nem történt semmi változás. :/ differint is használtam, de az sem segít(ett).
Sajnos nekem is ez a problémám. Kb. 6 éve(!), és semmi nem használt még rá, próbáltam én is a Differint, Akneroxid krémet, rengeteg hámlasztót, arcradírt, tonikot, egészséges táplálkozásra odafigyeltem, sportoltam, kínomban még Canesten gombaölő krémet is rákentem, meg ecetet, alkoholt, stb.. meg sem mozdultak. És ami a legrosszabb, ha nagy kűzdelem árán ki is szedek egyet, 2 hétig undormány varros az arcom (mert ugye bőr alá vannak ragadva, és mindenféleképpen sérül a hámréteg), és utána visszajön. Nagyon gáz, az enyém már olyan, hogy egybe"nőnek", és egyre nagyobbak, és tiszta dudoros az arcom, ahol nincs ilyen dudor, ott pedig lyukas, a sok hegtől :) Fantasztikus így élni...
Most lassan 1 éve szedek fogamzásgátlót (Dienille), nem erre, de talán mintha az javítana, de ezt is csak 9 hónap után kezdtem látni. Mellette 3 hónapja szedek D-vitamint, elég nagy mennyiséget, nem tudom, hogy a kettő közül melyik lehet jó hatással az arcomra, de mintha, MINTHA már halványodna. De ahogy elnézem, még ha el is kezdene halványodni, kb. 5-8 év lesz, mire teljesen rendbejön...:(
24L
U.i.: ha valaki tud egy tuti módszert, nagyon szívesen fogadom:(
Szegény! Kitartás utolsó :(
Megrendeltem most én is egy BHA hámlasztót, és mintha kevesebb lenne belőlük. Mostanában inkább a pattanások szoktak előjönni, amikkel korábban nem igazán küszködtem,mert ritkán ha előfordultak és azok is csak a komedók által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!