Lányok véleménye kellene! Milyen bőrszínű pasik jönnek be? Átlagosan fehér, fehér vagy barna? És nektek milyen a bőrszínetek?
Figyelt kérdés
Nekem világos a bőröm és az átlagos bőrű lányok (se nem túl barna, se nem túl világos) tetszenek. 18/F
U. i.: nem ismerkedni akarok, csak felmérés!
2015. márc. 20. 19:01
1/7 anonim válasza:
Fehérebb bőröm van, de a kicsit barnásabb, lebarnult tetszik a másik nemnél.
2/7 anonim válasza:
Ha jóképű vagy, tök mindegy.
És lényeg, hogy természetes legyél. Nincs durvább, mint mikor fiú szoláriumba jár...
3/7 anonim válasza:
nekem fehér bőr a kedvenc ,még a természetes oliva bőr is taszít (nem csak a kisebbség tagjainak van) ,nekem fehér bőröm van sárgás mellék színnel
4/7 anonim válasza:
Én fehér bőrű vagyok és a fehér bőrű srácok tetszenek.
25N
5/7 anonim válasza:
én barna bőrű vagyok és a barna bőrű srácok jönnek be 20L (nem a kissebbséghez tartozom :D ) alapvatően kreol bőröm van.
6/7 anonim válasza:
Az átlagosan fehér vagy nagyon fehér bőrűek jönnek be és főleg azok, akiknek a fehér bőrükhöz sötét haj és arcszőrzet társul.
Nekem is elég fehér bőröm van, de nem bánnám, ha még világosabb lenne.
7/7 A kérdező kommentje:
Mi ez a nagy fehér bőr mánia egyébként manapság?
2015. márc. 22. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!