Hajszínválasztás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!(:

új hajszínen gondolkozom, de kissé bizonytalan vagyok a dologban (nem szeretnék rossz döntést hozni)

Világos oliva tónusú az arcom, és sötétbarna a szemem ,illetve hajam eredeti színe is sötét. Mondhatni hogy inkább mély kontrasztok jellemzik az arcom. (Aki jobban megérti így ,sötét tél típusba tartozom ,ha minden igaz:D )

Amit eddig ajànlottak ,illetve gondolkoztam rajta , az a koral piros (tudom ,kicsit extrém ><) illetve a hamvas/ezüst szöke ,csak félek az sápasztana ..(: feketén is gondolkoztam de azt visszafordítani nehéz lenne ,illetve hosszúkàsabb az arcom és a fekete karcsúsítana.

Valakinek valami tanács esetleg?(: Természetesen fodrásszal csináltatnám ,nehogy baj legyen.(:

Köszi a válaszokat!:D

2015. márc. 6. 17:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!