Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hámló, kevert bőrrel pár nap...

Hámló, kevert bőrrel pár nap alatt tudok kezdeni valamit?

Figyelt kérdés

Hetente egyszer használok bőrradírt, estére shea vaj-olíva olaj-kakaóvaj keverékét használom, nappalra pedig egy vizes alapú hidratálót, de így is hámlik az arcom.

Enyhén rosaceás a bőröm és mindig van néhány piros pattanásom is, ezért szeretnk legalább egy színezett hidratálót használni, de még az is nagyon kiemeli a kis kiálló, szárazabb részeket.

Valószínűleg belsőleg kéne jobban ráfeküdnöm a problémára, és sokkal több vizet innom (ilyenkor hidegebb időben csak egy liter körül szoktam), de az még egy hosszabb folyamat lesz.

Most viszont olyan helyre megyek, ahová mindenképp szeretnék sminkelni, szóval kéne valami jó házi megoldás, amivel a szárazságot mérsékelni tudnám.

Pl. bőrradírt használhatok addig minden nap (akár reggel-este is), vagy ezzel csak ártanék?

Esetleg valami csodapakolást tudtok ilyen esetre?

Kozmetikushoz semmiképp nem tudok elmenni most.

2015. febr. 20. 08:59
 1/2 anonim ***** válasza:
házi praktikát sajnos nem tudok,viszont nekem is nagyon hámlott az arcom.rossmanban szoktam venni garnier krémet (kis kiszerelésben és nagyban is kapható,megfizethető áron) a neve repairing care elvileg testre van de nekem nagyon bevált.naponta többször kenegetem vele az arcom,és viszonylag hamar sikerült célt érnem vele.ha sminkelek és alapozom az arcom előtte mindig lekenem vele az arcom,és így nem szárad pluszban még az alapozó miatt sem.mert ugye rengeted alapozó van ami kiszáríhatja az arcbőrödet.ezen felül szerintem a sok börradír lehetséges hogy csak árt hiába az van rá írva hogy bőrkímélő stb.igyál több vizet,kevesebb édesség ,kerüld a fűszeres ételeket.hátha hamar helyre áll a gond :)
2015. febr. 20. 09:31
 2/2 anonim ***** válasza:
én egy bha hámlasztót ajánlok. a paula's choice oldaláról tudsz rendelni. ez nyugtatja a bőrödet és eltűnik a hámlás is. : )
2015. febr. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!