Nagyon-nagyon tág pórusú mitteszeres bőrrel mi a teendő? Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, a pórusösszehúzó tonik egy órára kb annyit ér hogy nem néz ki a fejem úgy mint a zsíroskenyér.
32 éves vagyok, és egyre "rondább" Megereszkedett a bőröm az arcomon, és nagyon játhatóvá tette a mitteszeres bőröm. Nem mindenben van mitteszer, hanem csak lyukak. Sírhatnékom van az egésztől, már mindent kipróbáltam. Most kínomban vettem egy kis üveges svédkeserűt, most ezzel kenegetem, hátha.
Próbáltam az összes avonos arcápolót problémás bőrre, dm-es arcápolókat zsíros bőrre, BB szuper krémet, amitől csak még jobban látszódtak a pöttyök
Plusz, egy-két régi pattanásom helyén egy kis csomó lett, ami nem pattanás, hanem úgy néz ki mint egy szemölcs, erre van valami praktika?
Esetleg meg tudnátok nekem mondani melyik a leges legjobb alapozó ilyen bőrre? Ár már nem érdekes :(
Nagyon köszönöm ha válaszoltok!
Himalaya Herbals tényleg jó, amit az előző írt, van szappanjuk, frissítő tonik és nem is drága.
Mattító alapozókat próbálj ki, Avonos is jó, Astor meg még jobb, ha sűrűbb és erősebb kell. A szemölcsöt bőrgyógyásznak mutasd meg, ki tudja, mi az.
Köszönöm szépen!
A Himalaya Herbs-nek van krémje is? Ez egy fajta termékcsalád, és mind ilyen problémás bőrre van, vagy ez egy márka?
Az alapozót ki fogom próbálni! :)
van krémje, de az eléggé zsíros, csak éjjelre szoktam használni, nappalra az Alverde iszapos krémjét használom.
Himalaya Herbalsról tudsz olvasgatni a kremmania.hu-n, ott elég sok vélemény van mindenféle krémről, így ki tudod választani, mi lesz jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!