Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Állandóan ki van száradva a...

Állandóan ki van száradva a szám. Valami ötlet ellene?

Figyelt kérdés
Már próbáltam 2 féle labellot, házi zsírt is :)) de iszonyatosan száraz.
2015. febr. 19. 16:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
amikor mosolygok, vagy beszélek, érzem hogy húzódik a számon a bőr, annyira kellemetlen már :(((
2015. febr. 19. 16:50
 2/15 anonim ***** válasza:
A házi zsír nem jó :D Rendes ajakbalzsamot vegyél gyógyszertárban, vagy próbálj másfajta labello-t.
2015. febr. 19. 16:55
 3/15 A kérdező kommentje:
pedig azt olvastam, hogy az is jó :D Éreztem, hogy nem ér semmit :))
2015. febr. 19. 16:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig ki szokott szaradni, foleg, ha nem iszom eleget.. amiota figyelek, hogy meglegyen a 2-2,5 litert viz naponta, alig jon elo :)
2015. febr. 19. 17:03
 5/15 A kérdező kommentje:

Egyébként mennyibe kerül kb. a szőlőzsír a gyógyszertárban? :)

Hát igen, az ivást néha eléggé elhanyagolom. Lehet, hogy csak ez miatt van :$

2015. febr. 19. 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:

Először is radírozd le, hogy minden bőrke lejöjjön róla.

Ne Labello-zz, keress olyan ajakápolót, amiben sheavaj, kakaóvaj vagy kókuszolaj van, ezek nagyon jók.

2015. febr. 19. 17:21
 7/15 A kérdező kommentje:
radirozzam le? Na ilyet még sose hallottam :) Hát akkor sebes lesz..
2015. febr. 19. 17:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Leradírozni fogkefével is le tudod. Csak fogmosás után "sikáld" úgy mintha fogatmosnál. Vagy esetleg keverj össze egy kis kristálycukrot olívaolajjal. Egyébként ettől nem lesz sebes, hanem csak az elhalt bőrt távolítja el. Ajakápolóból tudom ajánlani a labello lip buttert (abból is a vanília és makadámiásat), abban van shea vaj is és nekem nagyon hamar rendbehozta a számat.
2015. febr. 19. 17:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el a Labellot. Csak a carmex. csodát tesz az ajkakkal.
2015. febr. 19. 18:25
 10/15 anonim ***** válasza:
A múltkor vettem akciósan a rossmannban isana hydro ajalbalzsamot, és jobb, mint eddig bármely ajakápolom! 150ft volt akciósan, de alapáron sem valami drága. Hihetetlen, de simán lekörözi a drága márkás ajakápolókat
2015. febr. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!