Jön szét a szám, mármint hogy kivan száradva mindig, és jön le róla a bőr, meg repedezett, kéne egy ötlet a következő problémára, ami lent olvasható. Valaki ad tippet?
Figyelt kérdés
Na szóval ugye hámlik a szám, már épp leszokó félben vagyok, hogy ezeket kézzel leszedegessem, mert abból mindig sebek lettek. Azt is leszedtem amit nemkellett volna. Na és most valami olyan ötlet kéne, hogy hogyan tudnám ezeket a félig elhalt bőrdarabkákat eltávolítani, anélkül h leszedegetném a körmeimmel? Mert ezígy elég csúnya, hogy ilyen foszlott a szám, néhol még fehéresek is a leszedhetős bőrdarabkák. valaki valami ötlet?:)2009. okt. 7. 15:34
1/7 anonim válasza:
Semmiképp se szedegesd le őket, mert akkor sose gyógyul meg. Néhány napig türelmesnek kell lenned! Ajakra szerintem a legeslegjobb a GYÓGYSZERTÁRI AJAKÍR, a Labello és társai csak tovább szárírják a szádat. A KÖRÖMVIRÁG BALZSAM is jó lehet, nagyon jót tesz a száraz, kirepedezett bőrnek. Meg állítólag a MÉZ tesz csodát a berepedezett ajkakkal.
2/7 anonim válasza:
Mi miatt hámlik? 2,5-3 liter folyadék kell naponta. Bár gondolom ezt tudod, de a krémezés mellett ez is segít. (Gondolom az sem baj, ha 3-nál többet iszol...)
3/7 A kérdező kommentje:
iszok én, de 2 liternél nem többet.
egyszerűen nincs szükségem több folyadékra, próbáltam már h többet iszok, de az csak rossz volt. folyton televoltam vízzel, telinek éreztem magam, pisilni is 5 percenként jártam, így ezzel inkább felhagytam, elég a szervezetemnek a 2 liter
2009. okt. 7. 17:13
4/7 anonim válasza:
fogkefével amikor mosod a fogadat finoman dörzsöld meg utána meg kend be mézzel nekem használ
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. fogkefét kipróbálom
2009. okt. 7. 19:01
6/7 anonim válasza:
Egyszerű Nivea-krémmel kend be estére jó vastagon. Aztán ha már nincs annyira kirepedezve, haszálj Labellot, jó az, csak nem hidratálja a szádat, hanem megelőzi, hogy kiszáradjon. De amíg ilyena szád, tényleg ne használd!
7/7 anonim válasza:
hogy áll a szád így 3 év után? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!