Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Folyton kiszárad a szám, sok...

Folyton kiszárad a szám, sok mindent próbáltam, ötlet?

Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy reggel felkelek és még jó állapotban van a szám, de mire beérek a suliba teljesen kiszárad/cserepesedik. Próbáltam indulás előtt bekenni, később is, és átmenetileg jó ha bekenem (Carmex/Rossmann Intensiv ajakápoló) viszont ha sokat kenem ilyen réteg lesz rajta, ami undorító, és közbe újra kiszárad. Már nagyon unom, próbáltam ledörzsölni is az is csak átmenetileg jó, és még el sem kezdődött az igazán hideg. Mit tehenék?

2014. okt. 8. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Sima mezei oliva-, vagy mandulaolaj. Kókuszzsír.

Kotyvaszthatsz Te is.

Csináltam már kókuszosat (szeretem az illatát) és narancsos-csokisat is, az meg olyan, mint a zselés szaloncukor.

2014. okt. 8. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet nem iszol eleget. Egyébként én a labello hidra darabját ajánlanám tény, hogy ez is a legdrágább de nekem ez jött be legjobban.
2014. okt. 8. 21:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a folyadékhiányra tippelnék és talán nem ártana egy vércukor vizsgálat.
2014. okt. 8. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!