Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Tényleg nem tetszenek...

Fiúk! Tényleg nem tetszenek nektek a rövid hajú lányok?

Figyelt kérdés

2015. febr. 12. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%
nekem nem tetszenek, talán a t.a.t.u. duóból állt jól a fekete csajnak, de szerintem hosszabb hajjal még ő is szebb lehet
2015. febr. 13. 01:53
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, hajtól hogy lehet valaki szebb. Az arcodtól vagy szép. Ha a hosszú hajtól szebb vagy, az azt jelenti, hogy szebb vagy, ha a haj eltakarja a fejedet?
2015. febr. 13. 03:03
 13/18 anonim ***** válasza:
31%
Személy szerint nekem sem tetszenek ezek a pixi hajú lányok. Legalább legyen egy long bob fazonú haja vagy annál hosszabb.
2015. febr. 13. 08:30
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Én ugyan lány vagyok, de szerintem embere válogatja.:)

Volt egy lány osztálytársam, aki kezdetben tüsi hajjal jött az iskolába, majd szép fokozatosan megnőtt neki vállig érőre. Beelegelt, és levágatta, a tüsinél kicsit hosszabbra de rövid volt ígyis, oldalt felvolt nyírva, és bomlanak utána a pasik. Mivel az arca nagyon szép, és van egy kisugárzása, így a pasikat nem érdekelte, hogy milyen a haja. Sőt, mindenki szerint jobb a rövid neki.

Szerintem a kisugárzás az első, meg hogy TE hogy érzed magad a bőrödben.

2015. febr. 13. 10:57
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
Nekem csak hosszú hajúak tetszenek. Van 1-2 rövid haj, ami egész jól állhat, egy ideig még lehet hogy tetszene is az újdonság varázsa miatt, de hosszú távon biztosan nem.
2015. febr. 13. 11:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy furán hangzik, de nekem a csak a rövid hajú lányok jönnek be. Nekem csak olyan barátnőim voltak akiknek rövid felnyírt haja volt. Akinek meg hosszú volt, az meg levágatta. Ez van! Nekem ilyen az ízlésem!
2015. febr. 13. 11:30
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ha szeretnétek írhattok még :)
2015. febr. 13. 20:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát nagyon ember függő. Egyébként az ideálom hosszú, szőkésbarna, ill. világosbarna haj
2015. febr. 14. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!