Fiúk! Tényleg nem tetszenek nektek a rövid hajú lányok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 20:19
11/18 anonim válasza:
nekem nem tetszenek, talán a t.a.t.u. duóból állt jól a fekete csajnak, de szerintem hosszabb hajjal még ő is szebb lehet
12/18 anonim válasza:
Nem tudom, hajtól hogy lehet valaki szebb. Az arcodtól vagy szép. Ha a hosszú hajtól szebb vagy, az azt jelenti, hogy szebb vagy, ha a haj eltakarja a fejedet?
13/18 anonim válasza:
Személy szerint nekem sem tetszenek ezek a pixi hajú lányok. Legalább legyen egy long bob fazonú haja vagy annál hosszabb.
14/18 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de szerintem embere válogatja.:)
Volt egy lány osztálytársam, aki kezdetben tüsi hajjal jött az iskolába, majd szép fokozatosan megnőtt neki vállig érőre. Beelegelt, és levágatta, a tüsinél kicsit hosszabbra de rövid volt ígyis, oldalt felvolt nyírva, és bomlanak utána a pasik. Mivel az arca nagyon szép, és van egy kisugárzása, így a pasikat nem érdekelte, hogy milyen a haja. Sőt, mindenki szerint jobb a rövid neki.
Szerintem a kisugárzás az első, meg hogy TE hogy érzed magad a bőrödben.
15/18 anonim válasza:
Nekem csak hosszú hajúak tetszenek. Van 1-2 rövid haj, ami egész jól állhat, egy ideig még lehet hogy tetszene is az újdonság varázsa miatt, de hosszú távon biztosan nem.
16/18 anonim válasza:
Lehet, hogy furán hangzik, de nekem a csak a rövid hajú lányok jönnek be. Nekem csak olyan barátnőim voltak akiknek rövid felnyírt haja volt. Akinek meg hosszú volt, az meg levágatta. Ez van! Nekem ilyen az ízlésem!
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ha szeretnétek írhattok még :)
2015. febr. 13. 20:51
18/18 anonim válasza:
Hát nagyon ember függő. Egyébként az ideálom hosszú, szőkésbarna, ill. világosbarna haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!