Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Tényleg nem tetszenek...

Fiúk! Tényleg nem tetszenek nektek a rövid hajú lányok?

Figyelt kérdés

2015. febr. 12. 20:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%

Legalább vállig érjen egy lány haja.

A rövidek sajnos tényleg nem az eseteim. Váll+ azalá érő viszont nagyon nőies.

2015. febr. 12. 20:20
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Körbe is röhögöm azt, aki csak azért kíváncsi, vagy nem kíváncsi rám, mert olyan a hajam, amilyen :)
2015. febr. 12. 20:24
 3/18 anonim ***** válasza:
38%

Különbség

[link]

2015. febr. 12. 20:27
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség.
2015. febr. 12. 20:29
 5/18 anonim ***** válasza:
29%

Mi?

Ott egy csomó nő, rövid és hosszú hajjal. Nem hülyeség csak azért lássuk be hogy másképp áll egy hosszú haj mint egy rövid.

2015. febr. 12. 20:34
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A hosszú haj sokkal jobban néz ki, de embere válogatja. Van, akinek a rövid is ugyanúgy jól áll, csak hát elég szokatlan.
2015. febr. 12. 20:38
 7/18 anonim válasza:
78%
Nekem volt nagyon hosszú is, és most elég rövid (nem ér az államig). Nem tapasztaltam hogy kevésbé tetszenék a fiúknak/férfiaknak mit hosszú hajjal, sőt... Ha nőies arcod van akkor nem kell félni a rövid hajtól. :)
2015. febr. 12. 20:40
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Az régen rossz, ha egy nő csak attól nőies, mert hosszú a haja :D
2015. febr. 12. 20:45
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Azért nem mindenkinek áll jól a hosszú haj. Én konkrétan ismerek ilyen csajokat, akiknek nem állt jól. Az egyik levágatta pixie-re és rohadt jól áll neki, sokkal jobban, mint a hosszú. Hosszú hajjal olyan semmilyen volt az arca.

A másiknak lófeje volt hosszú hajjal (ezt ő mondta így, én nem ismertem hosszú hajjal, képet mutatot). A harmadik meg molett csaj és a hosszú hajjal még a feje is puffadtnak látszott. Mindhárman tartós párkapcsolatban élnek.

Ördög Nórának mondjuk nem állt jól a rövid haj.

2015. febr. 12. 20:45
 10/18 anonim ***** válasza:
69%

Semmi bajom a rövid hajjal, sok nő van akinek jól áll, de mondjuk az ilyenek borzalmasak: [link]

Hiába nőies és szép arcú a nő, az a haj olyanná teszi mintha valami kisminkelt kisfiú lenne...

De pl ez is rövid és szép: [link]

2015. febr. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!