Fiúk! Tényleg nem tetszenek nektek a rövid hajú lányok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 20:19
1/18 anonim válasza:
Legalább vállig érjen egy lány haja.
A rövidek sajnos tényleg nem az eseteim. Váll+ azalá érő viszont nagyon nőies.
2/18 anonim válasza:
Körbe is röhögöm azt, aki csak azért kíváncsi, vagy nem kíváncsi rám, mert olyan a hajam, amilyen :)
5/18 anonim válasza:
Mi?
Ott egy csomó nő, rövid és hosszú hajjal. Nem hülyeség csak azért lássuk be hogy másképp áll egy hosszú haj mint egy rövid.
6/18 anonim válasza:
A hosszú haj sokkal jobban néz ki, de embere válogatja. Van, akinek a rövid is ugyanúgy jól áll, csak hát elég szokatlan.
7/18 anonim válasza:
Nekem volt nagyon hosszú is, és most elég rövid (nem ér az államig). Nem tapasztaltam hogy kevésbé tetszenék a fiúknak/férfiaknak mit hosszú hajjal, sőt... Ha nőies arcod van akkor nem kell félni a rövid hajtól. :)
8/18 anonim válasza:
Az régen rossz, ha egy nő csak attól nőies, mert hosszú a haja :D
9/18 anonim válasza:
Azért nem mindenkinek áll jól a hosszú haj. Én konkrétan ismerek ilyen csajokat, akiknek nem állt jól. Az egyik levágatta pixie-re és rohadt jól áll neki, sokkal jobban, mint a hosszú. Hosszú hajjal olyan semmilyen volt az arca.
A másiknak lófeje volt hosszú hajjal (ezt ő mondta így, én nem ismertem hosszú hajjal, képet mutatot). A harmadik meg molett csaj és a hosszú hajjal még a feje is puffadtnak látszott. Mindhárman tartós párkapcsolatban élnek.
Ördög Nórának mondjuk nem állt jól a rövid haj.
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!