Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak, akiknek nem csak a...

Férfiak, akiknek nem csak a hosszú hajú nők nőiesek, milyen rövid női hajak tetszenek a hölgyeken?

Figyelt kérdés

2013. nov. 30. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
A hosszú hajra mindenki azt mondja, hogy nőiesebb mint a rövid. Szerintem ez nem igaz! Én kifejezetten a rövid hajú nőket részesítem előnyben. Nagyon rövid, hátul jól felnyírva. Ez jön be legjobban.
2013. dec. 1. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Íme:

[link]

2013. dec. 1. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
31%

A barátnőm nem rég ilyenre vágatta.:

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 1. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Remélem nem sértek meg ezzel senkit,de az én ismerőseim az ilyen hajú nőkre azt mondják hogy leszbi haj.:/ Főként fiúk. De szerintem van akinek ez jobban áll :) Mindenki olyan hajat vágjon,ami maga szerint kifejezi önmagát és magának tetszik nem másnak^^ Aki férfi és téged szeret az pont lefogja ... a hajad.:P Már bocsánat a kifejezésért.
2013. dec. 2. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a haj amit linkelt a 3. válaszoló. Az én barátnőmnek is hasonló van. Szerintem egyáltalán nem leszbi haj. Igényesen rövidre vágott. Több nőnek kéne ilyenre vágatnia a haját!
2013. dec. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!