Hogyan csinálhatok házilag ilyen hajat? /lent/
Figyelt kérdés
Hogyan csinálhatok házilag ilyen hajat?Hosszúság mindegy csak ilyen feltupírozott hullámos kellene hétfőre és holnap este megcsinálnám.De hogyan?
kép:
2013. okt. 19. 22:11
1/3 anonim válasza:
fond be sok picibe, aludj úgy, aztán reggel bontsd ki, ritkább fogú fésűvel fésüld ki, rázd össze, tupírozz rajta egy kicsit, és előrehajtott fejjel fújj rá hajlakkot
2/3 anonim válasza:
Szia! Amit az előttem szóló írt, az is jó, de én pl azt szoktam, hogy hajmosás után előrehajtott fejjel először csak a hajtövemre fújom a levegőt, hogy dúsabb legyen, majd teszek rá göndörítő hajhabot, és még mindig előrehajtott fejjel tárcsás (diffúzoros) hajszárítóval szárítom meg úgy, hogy a hajat a tárcsába teszed, és a fejedhez nyomod, esetleg kicsit finoman körözhetsz is a fejbőrödön vele. Na ez egy jó hosszú mondat lett, remélem semmit nem hagytam ki. :D
3/3 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy nekem hullámos a hajam alapból is, csak nem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!