Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek melyik haj áll...

Szerintetek melyik haj áll legjobban? (képek lent)

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú ideig vállig érő hajam volt. Idén nyáron viszont nagyon meguntam. Júniusban úgy döntöttem, hogy rövidre vágatom és befestetem egy kicsit élénkebb vörösre. Nekem nagyon tetszett, mert soha nem volt még rövid hajam. A férjemnek is bejött. :)

Augusztusban viszont úgy döntöttem, hogy még rövidebb és nagyon fiús frizurát szeretnék és ezért egész rövidre vágattam. A férjem szerint ez a nagyon rövid haj áll a legjobban és nem szeretné ha újból megnöveszteném. A barátnőm és a nővérem szerint viszont hagyhatom egy kicsit hosszabbra is, mert így nagyon fiús.

Szerintetek?

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 14. 12:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Első kép. Egyedül ott van hajad. A szín ugyan ott se a legjobb.
2013. okt. 14. 12:50
 2/23 anonim ***** válasza:
A harmadik az már nagyon sok szerintem is, a másik kettő jól áll, de ha választani kell, akkor szerintem is az első variáció a legjobb.
2013. okt. 14. 12:55
 3/23 anonim ***** válasza:
Az első jó egyedül, az egyáltalán nem hosszú, épp csak nőies hossz. A másik kettő borzalmas, de ha neked tetszik, akkor ez van.
2013. okt. 14. 13:01
 4/23 anonim ***** válasza:
Ugyanez a szemöldöködre is igaz. Az utolsó képen szinte csak rajzolva van. Lehet, hogy egyesek szerint "divatos", de attól még ocsmány, elhanyagolt háztartásbeli kinézetet ad mind a haj, mind a szemöldök a 3. képen.
2013. okt. 14. 13:03
 5/23 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a 2. a legfiatalosabb, kicsit vagányabb. Ha olyan munkahelyed van ahol fontos szereped van, akkor mindenképp az 1., az az átlagos, konzervatívabb.

A 3. viszont olyan, mint aki gyógyult rákbeteg, és épp nő vissza a haja.

2013. okt. 14. 13:03
 6/23 anonim ***** válasza:
Nekem az 1. tetszik a legjobban, de 2. is jól áll, bár nekem ott a színe annyira nem tetszik. A 3. nagyon fiús, olyan mintha kopaszra nyírták volna és éppen most nő ki.
2013. okt. 14. 13:12
 7/23 anonim ***** válasza:
Az első kettő jól áll, de a hajszínek nagyon nem jönnek be.
2013. okt. 14. 13:26
 8/23 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem a 2. és a 3. áll a legjobban. Nem is értem, hogy sokak szerint miért legyen egy nőnek hosszú a haja...?

Ha tetszik a rövid haj akkor semmiképp ne növeszd meg! Ez a nagyon fiús fazon elég jó, de én a helyedben befesteném kicsit élénkebb vörösre és géppel lenyírnám kb. 1,5-esre. Rövidhez a vörös szín nagyon jól áll.

2013. okt. 14. 14:02
 9/23 anonim ***** válasza:
mind 3 jól áll, sztem a 2. a legjobb, viszont ez a szín nagyon nem áll jól
2013. okt. 14. 14:12
 10/23 anonim válasza:

A 3. kép nagyon jó, igaza van a férjednek! Az első képen is szép vagy, de az egy visszafogottabb , hétköznapibb (szinte már uncsi)megjelenést tükröz. A 2-ra semmiképp sem voksolnék, nem jó a fazon a szín meg végképp.

Amelyik frizkóban TE érezted magad a legjobban, azt válaszd, mert az vagy te!

2013. okt. 14. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!