Szerintetek melyik haj áll legjobban? (képek lent)
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú ideig vállig érő hajam volt. Idén nyáron viszont nagyon meguntam. Júniusban úgy döntöttem, hogy rövidre vágatom és befestetem egy kicsit élénkebb vörösre. Nekem nagyon tetszett, mert soha nem volt még rövid hajam. A férjemnek is bejött. :)
Augusztusban viszont úgy döntöttem, hogy még rövidebb és nagyon fiús frizurát szeretnék és ezért egész rövidre vágattam. A férjem szerint ez a nagyon rövid haj áll a legjobban és nem szeretné ha újból megnöveszteném. A barátnőm és a nővérem szerint viszont hagyhatom egy kicsit hosszabbra is, mert így nagyon fiús.
Az első képen olyan szolid unalmas hajad van a második tök jól áll, vagányabb az arcodhoz ia ez áll a legjobbanbár a hajszíned annyira nem tetszik a harmadik az már sok az tényleg olyan fiús és meg nt ahogy korábban írta valaki mint egy rákbetegből gyógyuló.
2013. okt. 14. 15:18
12/23 anonim válasza:
A 3. nekem egyáltalán nem tetszik, szerintem is olyan, mint akinek a kemó után nő vissza a haja. Az első és a második is jó fazonra, talán a másodikkal fiatalosabb vagy, de a vöröset szerintem úgy ahogy van hanyagold minden árnyalatban, esetleg vörösesbarna jó lenne, de én a barnánál maradnék a helyedben.
2013. okt. 14. 16:20
13/23 anonim válasza:
Az első nem jó! persze úgyis szép vagy,de nagyon átlagos. 2.lehet jó lenne,de ez a hajszín :O feljtsd el örökre a vöröset! a 3. nekem nagyon tetszik,de ha én a helyedben lennék befesteném szőkére a hajam,és úgy valamilyen fazont csináltatnék,nagyon sok trendi haj van.pl itt nézz körül [link]
2013. okt. 14. 16:44
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Az eredeti hajszínem egyébként sötétbarna. Most egy darabig viszont nem akarom festeni a hajamat. Viszont régebben gondoltam arra, hogy kipróbálom a szőkét. De majd esetleg pár hónap múlva. :)
2013. okt. 14. 20:59
15/23 anonim válasza:
Az első szerintem sem jó! Már bocsi, de olyan átlagos... :) A rövid haj sokkal jobban áll Neked, mert szerintem jobban illik az arcodhoz. A 2. képen nagyon tetszik a hajad. A 3. az már véleményem szerint túl rövid. Én a helyedben mindenképp maradnék a rövid hajnál, maximum az eredeti hajszínnel kicsit visszanöveszteném olyanra amilyen a második képen van.
2013. okt. 14. 21:12
16/23 A kérdező kommentje:
A barátnőm szerint is vissza kéne egy kicsit növeszteni mert így nagyon fiús, de én nem nagyon szeretném. Nekem nagyon tetszik ez az extra rövid haj. Nem baj ha fiús.
Maximum annyit szeretnék változtatni rajta, hogy hátul jól fel legyen nyírva. A férjem is egy véleményen van velem. Konkrétan azt mondta, hogy Ő nem szeretné, ha valamikor is ennél hosszabb lenne mint amilyen most. :)
2013. okt. 14. 22:00
17/23 anonim válasza:
Mostanában egyre több csajnak van rövid és hátul felnyírt haja. A pasik többségének állítólag nagyon bejön. Megértem a férjedet. Szerintem egy jó rövid haj sokkal szexibb mint a hosszú. :)
2013. okt. 15. 11:24
18/23 anonim válasza:
Jaaa ha már rövid és szőke... Kipróbálnám a helyedben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!