Szerintetek melyik haj áll legjobban? (képek lent)
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú ideig vállig érő hajam volt. Idén nyáron viszont nagyon meguntam. Júniusban úgy döntöttem, hogy rövidre vágatom és befestetem egy kicsit élénkebb vörösre. Nekem nagyon tetszett, mert soha nem volt még rövid hajam. A férjemnek is bejött. :)
Augusztusban viszont úgy döntöttem, hogy még rövidebb és nagyon fiús frizurát szeretnék és ezért egész rövidre vágattam. A férjem szerint ez a nagyon rövid haj áll a legjobban és nem szeretné ha újból megnöveszteném. A barátnőm és a nővérem szerint viszont hagyhatom egy kicsit hosszabbra is, mert így nagyon fiús.
Szerintetek?
2013. okt. 14. 12:44
21/23 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van egy ízlése, hogy milyen hajat visel. Egy ideje már nekem is a 3. képhez hasonló frizum van. Sokáig hosszú hajam volt és már változtatni akartam én is mert untam. Mindenképp rövidet akartam, csak nem tudtam eldönteni, hogy milyen fazonra vágassam. Végül a párom kívánsága volt, hogy legyek nagyon rövid hajú, mert az Neki nagyon tetszene. Szeretem, mert nincs vele annyi gond mint a hosszúval. Nem minden pasinak a hosszú haj a fétise.
22/23 anonim válasza:
Tipikus jelenség a 30-40-50-es nőknél, hogy attól félnek, hogy a hosszú haj öregít. Pedig az első képen vagy a legszebb, egy picit még hosszabb is lehetne a hajad. A rövid haj csak az igazán, kiemelkedően szép és hibátlan arcú nőknek áll jól. Ne állj be a sorba, merj hosszú hajat viselni 40 sőt 50 fölött is. :) (Persze az más, ha valakinek már hullik, de nálad ránézésre erről nincs szó). Ja igen a szín is az első képen volt a legjobb, szép a vörös, de egy kicsit még természetesebb barnás vörös is lehetne. Ne a papagáj színekkel próbálj kitűnni, természetesen is szép vagy.
23/23 anonim válasza:
Szerintem a hosszú haj egyáltalán nem öregít. 32 éves koromig nekem is hosszú hajam volt. Egyébként nem tudom, hogy miért "követelmény" fiatalabb korban a hosszú. Mindenki hordja úgy, ahogy tetszik Neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!