Szerintetek milyen frizura állna jól?
Figyelt kérdés
Régóta ilyen hajam van. Rendszeresen vágattam erre a fazonra. Viszont most szeretnék valami újat. Arra gondoltam, hogy vagy megnövesztem, vagy pedig levágatom rövidebbre. Az egyik barátnőm szerint jól állna a hát középig érő hosszú haj. A párom viszont inkább azt szeretné, ha levágatnám jó rövidre, mert szerinte az sokkal jobban illik az arcomhoz.
Szerintetek?
2013. okt. 13. 15:50
2/6 A kérdező kommentje:
De ezt már unom... :/
2013. okt. 13. 15:54
3/6 anonim válasza:
Vállig érő bubifrizura is jól állna :)
4/6 anonim válasza:
áll alá vagy vállig érő haj állna jól :)
5/6 anonim válasza:
Én fodrászként azt mondom, hogy egy hosszabb haj sem állna rosszul.. viszont alapvetően az arcodhoz jobban illene egy jó rövid haj. Én a helyedben kipróbálnék egy rövid hajat és ha nem tetszik, akkor meg úgyis megnő. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen. Én is inkább már a rövid frizura felé hajlok. Valami egyszerűbbet szeretnék vágatni.
A barátom szerint legyen rövid és hátul jól felnyírt.
Az jól állna?
2013. okt. 14. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!