Fiúk! Miért nem tetszenek nektek a rövid hajú lányok?
Figyelt kérdés
A csapból is az folyik, hogy egy lány csak hosszú hajjal lehet szép. Imádom a rövid hajat,nekem is az van, de rengeteg kritikát kapok érte, nem értem, hogy egy lánynak miért nem lehet rövid haja. Akiket én látok hosszú hajjal, a legtöbb meg semmit nem tud kezdeni vele, igénytelennek tűnik az összes, mégis ez a normális és követendő.2014. dec. 27. 21:36
1/15 anonim válasza:
Akinek jól áll az tetszik nekik. Na meg rövid és rövid közt is van különbség. Mert mondjuk ez elég béna: [link]
De vannak azért szép rövid frizurák is.
2/15 anonim válasza:
Lehet egy lánynak rövid haja, de akkor el kell fogadnia, hogy ez a férfiak két harmadának nem tetszik. A férfiak is lehetnek kopaszak, de nekik is el kell fogadni, hogy ez alapvetően a legtöbb nőnek nem ez tetszik.
Neked milyen az ideálod? Miért nem tetszenek az azzal ellentétes pasik? Mert nem, és kész.
3/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül rossz, jól is tud állni egy adott korig. Középkorú nőkön viszont már nagyon nem tetszik, mert mindenkinek rövid, és emiatt a rövid hajról én már az öregségre asszociálok.
4/15 anonim válasza:
Engem ez olyan hihetetlen mértékben nem érdekel, hogy csak na. Ha jól áll neki a rövid haj, akkor semmi bajom vele.
5/15 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszik, mert szerintem nem nőies. Én nem tudok senkire se nőként tekintetni, akinek rövid haja van.
6/15 anonim válasza:
Az én szememben is a hosszú haj nőies. A rövid haj nagyon keves nőnek áll jól.
7/15 anonim válasza:
nekem tetszenek a rövid hajúak is :) miley cyrus rövid haját is szexinek tartom
8/15 anonim válasza:
Ahogy már előttem is leírták. Van akinek tetszik. De aki ilyenre vágatja az fogadja el,hogy a legtöbbnek nem.
9/15 anonim válasza:
Igen, ha vagy annyira menő, hogy rövid hajad legyen, akkor szépen fogadd el azt is, hogy a fiúk nagy részének ez nem jön be. Nekem sem tetszik, én imádom a hosszú hajat, egyszerűen azt látom szépnek.
10/15 anonim válasza:
szerintem nem a haj hosszától lesz valaki nőies hanem a viselkedés öltözködés megjelenés egy kopasz csaj is lehet vonzó ahogy egy hosszú hajú csaj is lehet semmilyen átlagos vagy fiús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!