Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiuk! Nektek tetszenek a...

Fiuk! Nektek tetszenek a nagyon rövid hajú lányok? (mint pl miley cyrus haja)

Figyelt kérdés
14 éves szőkésbarnahajú lány vagyok. soha nem volt nagyon rövid hajam és nagyon félek minden hajvágástól. még fufrut is alig mertem vágatni, de már rég óta nagyon irigylem azokat akik le merik vágatni. kipróbálnám, hogy milyen amikor hajnyíróval végigmennek a hajadon. Egyébként nagyon "nőcisen" öltözködöm, viselkedem, sminkelek és az utánamérdeklődő fiúkból sincs hiány. ha levágatom milyenre vágassam ? levágassam egyáltalán ?

2013. nov. 24. 19:55
1 2
 1/16 anonim válasza:
94%
sztem ne vágasd le a lányok legyenek hosszú hajúak persze vannak kivételek akiknek jó áll a rövid haj :) személy szerint nekem jobban tetszenek a hosszú hajú lányok :)) 16/F
2013. nov. 24. 20:01
 2/16 anonim válasza:
71%

Szia.

Én nem fiú vagyok de válaszolok neked :)

Nekem pont olyan hajam van mint most Miley Cyrus-nak.

Hátközépig érő hajamat vágattam le.Nem bántam még és nem érzem kevesebbnek magam :) A férfiak is ugyanúgy érdeklődnek irántam :)

Ne ijedj meg tőle, mindent ki kell próbálni :)

A haj megnő újra :)

Ha sze

2013. nov. 24. 20:05
 3/16 anonim válasza:

Folyt.köv

Ha szeretnéd akkor hajrá :) Ne mások véleménye érdekeljen :)

26/N

2013. nov. 24. 20:06
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Én, nem fiú vagyok, de:

"ha levágatom milyenre vágassam ? levágassam egyáltalán ?"

Ami neked tetszik és ami jól áll, egy jó fodrász ezt el tudja dönteni. Viszont ha ennyire bizonytalan vagy nem hiszem, hogy bele kéne vágnod, mert lehet meg fogod bánni. Bőven van még lehetőséged rövid hajat vágatni, lesz valószínű olyan idő is amikor minden probléma nélkül levágatod.

Amúgy változó hogy ítélik meg a pasik. Sokat ismerek, akinek kifejezetten a rövid hajú lányok az esetei, és csomót könyörögnek a csajuknak, hogy vágassák le, de a legtöbben a hosszú hajat szeretik. Mondjuk engem baromira nem érdekel, úgy nézek ki ahogy jól érzem magam, azért nem vágatnék rövid hajat vagy hagynám meg hosszúnak, mert valaki másnak az tetszik.

2013. nov. 24. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:
48%

Én is lány vagyok: 14/L

Nekem nagyon tetszik Miley haja:)

Különben jót tesz a hajadnak és a fejbőrödnek is ha rövid a hajad. Tehát ha levágod még jót is teszel magadnak.

És egyébként egyetértek abban, amit az elöttem szólók mondtak; ne mások véleménye érdekeljen. A hajad úgyis megnő

2013. nov. 24. 20:18
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Igen, szerintem nem csak a hosszú haj nőies. Viszont jól el kell találni a fazont, hogy tényleg jól álljon. Ha nem akarsz egyből drasztikus változást, először csak vágasd rövidebbre, hogy szokjad.
2013. nov. 24. 20:44
 7/16 anonim ***** válasza:
szerintem vágasd. próba szerencse majd visszanő. és egyébként mekkora most a hajad?
2013. nov. 25. 19:11
 8/16 anonim ***** válasza:
62%

Miley haját imádom :D

Ha az arcod is van olyan szép, mint az övé, akkor vagasd le. De pont olyanra, mint az övé

16/F

2013. nov. 25. 21:23
 9/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)most a háam közepéig ér szóval sztem eléggé hosszú :)
2013. nov. 25. 22:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a pasik többségének a hosszú hajú csajok jönnek be. Ahogy nekem is.

2013. nov. 26. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!