Fiuk! Nektek tetszenek a nagyon rövid hajú lányok? (mint pl miley cyrus haja)
Figyelt kérdés
14 éves szőkésbarnahajú lány vagyok. soha nem volt nagyon rövid hajam és nagyon félek minden hajvágástól. még fufrut is alig mertem vágatni, de már rég óta nagyon irigylem azokat akik le merik vágatni. kipróbálnám, hogy milyen amikor hajnyíróval végigmennek a hajadon. Egyébként nagyon "nőcisen" öltözködöm, viselkedem, sminkelek és az utánamérdeklődő fiúkból sincs hiány. ha levágatom milyenre vágassam ? levágassam egyáltalán ?2013. nov. 24. 19:55
11/16 anonim válasza:
ha levágatnád a levágottat ne dobd ki, engem érdekelne
12/16 anonim válasza:
Szerintem vágasd le nagyon rövidre. Nekem is volt már géppel letolt hajam. Nagyon szerettem! Most sem sokkal hosszabb kb. 6-7cm-es. :)
13/16 anonim válasza:
Imádom azokat a lányokat akiknek rövid haja van. Szerintem sokkal jobban tud kinézni mint egy hosszú semmitmondó haj. Szerintem ne félj, próbáld ki!
14/16 anonim válasza:
15/16 anonim válasza:
s Kesoi valasz, de azert megosztom veled a velemenyem. 15 eves lany vagyok nyar kozepen pont a szulinapom utan jott nekem egyszer az otlet, hogy legyen rovid. Bob frizum lett vagy mi, ami jol nezett ki, jol is allt, de egyszeruen utaltam, mert egyaltalan nem az en stilusom volt. Aztan. Februarban, gondoltam legyen valami uj, mert hosszu hajat nem akarok megint. Na. Nem tudom ismered e azt a lany bandat ami valami the saturdays vagy mi, de abbol a rovid haju csaj hajat csinaltattam meg es azota kicsattanok az oromtol basszus :D egyedi, nem lattam meg nagyon mason es egyszeruen rohadt jo. De ugye neptancolok, ez a haj pedig eleg kiakaszto, de a hosszu hajjal nem erzem magam teljesnek, de majd batorsagot veszek es talalom a tanarnak hogy ez marad, vallalom a kendos tancolast. Bocs ez felesleges kitero volt. Osztalytarsaim imadjak az uj hajamat, tobbszor is lehurrogtak amikor kozoltem hogy lehet meg kene novesztenem. Es ne az erdekeljen hogy a fiuknak mi tetszik. Bennem a fiuk elobb ertekelik a humort es a hatarozottsagot, nem a hajam hossza aerdekli oket. Tudom hogy a hosszu haju lanyok a kedvencek, de amiota ez a hajam van tobben koszonnek nekem a suliban. Szoval ha meresz vagy akkor vagass, es buszken viseld. En is azt teszem, megvan az eredmenye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!